[ lokalne akcije ]

Kancelarija za evropske integracije osnovana je 14. marta 2004. godine pod nazivom „Kancelarija za pridruživanje EU“, kao služba Vlade Srbije. Kancelarija obavlja poslove koji se odnose na koordinaciju, praćenje i izveštavanje u vezi sa procesom pridruživanja i pristupanja Evropskoj uniji, koordinaciju pripreme i pregovora sa Evropskom unijom i rada tela osnovanih za potrebe pregovora, koordinaciju pripreme strateških dokumenata u vezi sa procesom pristupanja Evropskoj uniji, praćenje i podsticanje usklađivanja propisa Republike Srbije sa propisima i standardima Evropske unije i obaveštavanje Evropske unije i javnosti o tome, praćenje izvršavanja obaveza koje ministarstva i posebne organizacije imaju u pridruživanju i pristupanju Evropskoj uniji...

Opširnije: ELSA –Evropsko udruženje studenata prava, lokalna grupa Beograd, organizuje posetu Kancelariji za...

baner-za-vestZavršavate studije, a još uvek niste sigurni da li je vaš CV primamljiv poslodavcima i kako zapravo teku stvari na samom intervjuu za posao? Kako bi pomogli mladima da što brže dođu do zaposlenja, članovi studentske organizacije Matematičkog fakulteta ─ Omikron organizuju projekat pod nazivom „JobPrep”, 18. i 19. marta u zgradi StartIT Centra.

Opširnije: SAVLADAJTE VEŠTINE TRAŽENJA POSLA

Centar za antiautoritarne studije vas poziva na prvu Media Matters konferenciju koja će se 25.3.2017. održati u hotelu Metropol Palace. Konferenciju organizujemo u saradnji sa međunarodnom mrežom studentskih organizacija Students for Liberty  i američkom fondacijom Atlas Network , a cilj joj je da široj javnosti pruži uvid u značaj i stanje novinarstva i slobode medija u Srbiji, kao i da omogući povezivanje između studenata novinarstva i mladih novinara sa jedne i relevantnih aktera iz medijske sfere sa druge strane.

Opširnije: Prva Media Matters konferenciju 25.3.2017. u hotelu Metopol Palace

Sport je važna ljudska aktivnost. Garancija je zdravijeg životnog stila, podstiče fizički i psihički razvoj i u nekoj meri je zaštita od negativnih uticaja društva. Zbog toga mlade treba usmeravati u sport. Mladima on omogućava zanimljiva putovanja, sklapanje prijateljstava i zabavu. Nadalje, tu je i njihova motivacija da uče nove i unaprede već usvojene sportske veštine, te da uživaju u izazovu sportskog nadmetanja.

Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sadaima zadovoljstvo da Vas 7. 3. 2017. sa početkom u 14h pozove na predavanje

Opširnije: Predavanje: mladi i sport

SOFA otvara konkurs za nove pozicije u svom druženju. SOFA traži motivisane, druželjubive i osobe željne novih znanja i iskustava da se pridruže njihovoj ekipi i postanu deo velike SOFA porodice.
SOFA predstavlja potpuno nov koncept pružanja usluga onima koji žele da se bave sportom. Tim studenata vredno radi kako bi SOFA postala prepoznatljiva svima i kako bi doprinela boljem i zdravijem životu studenata i omladini.

Opširnije: Konkurs - SOFA