[ lokalne akcije ]

Mladi odlučuju o tome kako će izgledati Srbija koja je u Evropi, znači – mladi oblikuju i budućnost Evrope i Evropske unije.

Napišite kako biste vi želeli da stara dama Evropa izgleda. Napišite kratak esej na temu uloge mladih u evropskoj budućnosti Srbije, kakvu Evropu oblikuju i žele mladi (do 1000 karaktera). Budite kreativni, ponudite novu, lepšu i mlađu perspektivu EU. Polgledajte Junkerov plan o 5 vizija za budućnost EU, ovaj tekst o 60 godina EU u svetu ili ovu izložbu o 60. godišnjici EU kao inspiraciju.

Opširnije: Mladi – budućnost Srbije u Evropi

zap111. aprila (utorak) sa početkom u 10:00 časova.
Hotel 88 Rooms (Takovska 49, Beograd)
 
Na konferenciji će gostovati istaknuti pojedinci/ke iz državnog, poslovnog i nevladinog sektora. Cilj konferencije je prikazivanje dobrih primera, te upoznavanje sa prilikama za mlade u oblasti zapošljavanja, te načinima na koje politike u ovoj oblasti mogu biti unapređene. 

Opširnije: Konferencija - ,,Mladi i zapošljavanje - šanse i izazovi''

cover FACEBOOK EVENTUdruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

Opširnije: ISWiB uskršnja potraga za jajima

Inat summitINAT centar (INnovation ATtitude Centre) organizuje prvu međunarodnu IT konferenciju: INAT Samit 20-23. aprila u Beogradu sa 30 eminentnih predavača i IT stručnjaka.

Tim koji stoji iza projekta želi da ukaže da inat, ukoliko se pretvori u upornost i kvalitetan rad uz minimalne resurse, doprinosi ostvarenju uspeha u IT industiji. Tako smo došli do projekcije da na INAT samitu 2017. godine učestvuje 30 govornika i 500 posetilaca, među kojima suIT stručnjacirazličitih profila,preduzetnici,menadžeriistudenti. Iz Srbije, regiona, Evrope i ostatka sveta.

Opširnije: Dobrodošli na Innovation Attitude Summit

Zanima vas kako izgleda Erazmus razmena, šta je potrebno od papira i kako izgleda proces prijave?

Kako je prošlogodišnji ciklus predavanja imao više nego pozitivan odziv, ove godine odlučili smo da se opet sastanemo sa vama! Sastanak je zakazan za četvrtak, 30. marta, sa početkom u 19 časova, u zgradi Beograđanke na 6 spratu (Masarikova 5).

Opširnije: Kako do Erazmus razmena?