[ lokalne akcije ]

Kristijan MolnarKristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show" pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u utorak, 21.marta u kafe-knjižari „Meduza“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

Opširnije: Dijalozi: Kristijan Molnar

Kancelarija za evropske integracije osnovana je 14. marta 2004. godine pod nazivom „Kancelarija za pridruživanje EU“, kao služba Vlade Srbije. Kancelarija obavlja poslove koji se odnose na koordinaciju, praćenje i izveštavanje u vezi sa procesom pridruživanja i pristupanja Evropskoj uniji, koordinaciju pripreme i pregovora sa Evropskom unijom i rada tela osnovanih za potrebe pregovora, koordinaciju pripreme strateških dokumenata u vezi sa procesom pristupanja Evropskoj uniji, praćenje i podsticanje usklađivanja propisa Republike Srbije sa propisima i standardima Evropske unije i obaveštavanje Evropske unije i javnosti o tome, praćenje izvršavanja obaveza koje ministarstva i posebne organizacije imaju u pridruživanju i pristupanju Evropskoj uniji...

Opširnije: ELSA –Evropsko udruženje studenata prava, lokalna grupa Beograd, organizuje posetu Kancelariji za...

baner-za-vestZavršavate studije, a još uvek niste sigurni da li je vaš CV primamljiv poslodavcima i kako zapravo teku stvari na samom intervjuu za posao? Kako bi pomogli mladima da što brže dođu do zaposlenja, članovi studentske organizacije Matematičkog fakulteta ─ Omikron organizuju projekat pod nazivom „JobPrep”, 18. i 19. marta u zgradi StartIT Centra.

Opširnije: SAVLADAJTE VEŠTINE TRAŽENJA POSLA

Centar za antiautoritarne studije vas poziva na prvu Media Matters konferenciju koja će se 25.3.2017. održati u hotelu Metropol Palace. Konferenciju organizujemo u saradnji sa međunarodnom mrežom studentskih organizacija Students for Liberty  i američkom fondacijom Atlas Network , a cilj joj je da široj javnosti pruži uvid u značaj i stanje novinarstva i slobode medija u Srbiji, kao i da omogući povezivanje između studenata novinarstva i mladih novinara sa jedne i relevantnih aktera iz medijske sfere sa druge strane.

Opširnije: Prva Media Matters konferenciju 25.3.2017. u hotelu Metopol Palace

Sport je važna ljudska aktivnost. Garancija je zdravijeg životnog stila, podstiče fizički i psihički razvoj i u nekoj meri je zaštita od negativnih uticaja društva. Zbog toga mlade treba usmeravati u sport. Mladima on omogućava zanimljiva putovanja, sklapanje prijateljstava i zabavu. Nadalje, tu je i njihova motivacija da uče nove i unaprede već usvojene sportske veštine, te da uživaju u izazovu sportskog nadmetanja.

Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sadaima zadovoljstvo da Vas 7. 3. 2017. sa početkom u 14h pozove na predavanje

Opširnije: Predavanje: mladi i sport