[ lokalne akcije ]

mathack-2Treći po redu MatHackathon, koji je organizovala Studentska organizacija Matematičkog fakulteta Omikron, održan je u subotu i nedelju, 13. i 14. maja. Takmičenje je održano u dve kategorije, jedno za učenike srednje škole, a drugo za studente. Na MatHackathonu je učestvovalo 6 srednjoškolskih timova koji su se takmičili u prostorijama Matematičkog fakulteta u Jagićevoj ulici, i 8 studentskih timova, u prostorijama StartIt Centra Beograd.

Opširnije: FitQuest i Pametna Bašta osvojili prva mesta na MatHackathonu!

Poet Zon je projekat koji su pokrenuli studenti Fakulteta dramskih umetnosti smera Menadžmenta i produkcije pozorišta radija i kulture. Problem koji je pokrenuo želju da realizujemo ovaj projekat nastaje u nedovoljnoj hrabrosti mladih da njihovo mišljenje bude obelodanjeno van nečega što nije njihova sveska.

Opširnije: POET ZON

bdw 4Od 27. maja do 3. juna Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd organizuje sedmi po redu besplatni seminar dizajna i brendiranja - BEST design WEEK.

Seminar se održava na Fakultetu organizacionih nauka, sa namerom da kreativnim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući savladavanje i usavršavanje principa dizajna i brendiranja.

Opširnije: Sedmi put, dizajn je svuda!

webdan blPeta WebDan konferencija posvećena internet preduzetništvu održaće se od 12. do 14. maja 2017. godine. Obeležiće je kvalitetan program i nekoliko inostranih predavača, ali i još jedna novina - konferencija će biti održana u dva grada: Zaječaru i Boru. 

Zaječar će po prvi put biti domaćin WebDana i to u petak 12. maja u Sali Muzičke škole. Dan kasnije predavanja će se održati u Muzičkoj školi u Boru, dok je trećeg dana za sve učesnike planiran izlet u Felix Romulianu. 

Opširnije: Peti WebDan u Zaječaru i Boru 12-14. maja

Konferencija UmrežavanjeUmrežavanje Konferencija predstavlja najveću konferenciju za mlade čija je ključna tema budućnost IT sektora u Srbiji i u svetu. Konferencija će po prvi put biti održana 13. maja 2017. na Visokoj skoli elektrotehnike i racunarstva u Beogradu.

Opširnije: Konferencija Umrežavanje