[ lokalne akcije ]

cover FACEBOOK EVENTUdruženje Svetski omladinski talas, organizator Međunarodne studentske nedelje u Beogradu (engleski International Student Week in Belgrade – ISWiB), poziva vas na jedinstveni događaj pod nazivom „ISWiB uskršnja potraga za jajima“, koji će se prvi put održati u subotu, 8. aprila 2017. godine sa početkom u 12 časova u Topčiderskom parku.

Opširnije: ISWiB uskršnja potraga za jajima

Inat summitINAT centar (INnovation ATtitude Centre) organizuje prvu međunarodnu IT konferenciju: INAT Samit 20-23. aprila u Beogradu sa 30 eminentnih predavača i IT stručnjaka.

Tim koji stoji iza projekta želi da ukaže da inat, ukoliko se pretvori u upornost i kvalitetan rad uz minimalne resurse, doprinosi ostvarenju uspeha u IT industiji. Tako smo došli do projekcije da na INAT samitu 2017. godine učestvuje 30 govornika i 500 posetilaca, među kojima suIT stručnjacirazličitih profila,preduzetnici,menadžeriistudenti. Iz Srbije, regiona, Evrope i ostatka sveta.

Opširnije: Dobrodošli na Innovation Attitude Summit

Zanima vas kako izgleda Erazmus razmena, šta je potrebno od papira i kako izgleda proces prijave?

Kako je prošlogodišnji ciklus predavanja imao više nego pozitivan odziv, ove godine odlučili smo da se opet sastanemo sa vama! Sastanak je zakazan za četvrtak, 30. marta, sa početkom u 19 časova, u zgradi Beograđanke na 6 spratu (Masarikova 5).

Opširnije: Kako do Erazmus razmena?

nkzmU Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Opširnije: NAJVEĆI KARIJERNI DOGAĐAJ ZA MLADE U REGIONU

17362351 123513081513968 433119880366776405 n 1Studentski parlament Visoke škole elektrotehnike i računarstva sa ponosom Vas poziva da budete deo tima na konferenciji za mlade čija je prva tema New Ageu Srbiji i u svetu, pod nazivom “UMREŽAVANJE”.

Konferencija će po prvi put biti održana29. aprila 2017. godinena Visokoj školi elektotehnike i računarstva.

Opširnije: Budite deo tima konferencije "UMREŽAVANJE"