[ lokalne akcije ]

timfonStudenti Case Study Club-a FON-a: Nemanja Ličinić, Ana Jaćimović, Nemanja Bošković i Tamara Mitić Jovanović pod mentrostvom prof. dr Vesne Damnjanović i Ivane Ilić osvojili su treće mesto na međunarodnom takmičenju u rešavanju studije slučaja Solvers Cup 2017 u Budimpešti u Mađarskoj. Međunarodno takmičenje održalo se u periodu od 14. do 18. septembra 2017.godine. Učestvovalo je ukupno 12 univerziteta i 48 studenata sa tri kontinenta.

Opširnije: STUDENTI FONA TREĆI NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU U REŠAVANJU STUDIJE SLUČAJA U BUDIMPEŠTI

Podrži-dobre-idejeUkoliko želite da pružite podršku mladima da pokrenu poslovne poduhvate koji donose pozitivne promene u društvu, možete glasati za tri ideje za biznis mladih koje vam se najviše dopadnu, na sajtu Social Impact Award (SIA), najvećeg projekta posvećenog omladinskom društvenom preduzetništvu: SocialImpactAward.rs.

Opširnije: Promenite svet iz svoje fotelje – podržite dobre ideje

Kurs kreativnog pisanja Kreativna sinergija"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i žele da ojačaju svoj kreativni potencijal, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da ovladaju veštinom pismenog izražavanja. Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.

Opširnije: Nova sezona kurseva kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

Projekat „Svetska znanja za razvoj mladih“ koji je tim Organizacije srpskih studenata u inostranstvu osmislio, a koji će finansirati Ministarstvo omladine i sporta, odnosi se na obrazovanje, vaspitanje i obuku mladih.

Opširnije: Odobren projekat ”Svetska znanja za razvoj mladih”

AIESEC nacionalna konferencijaStudentska organizacija AIESEC otvorila je prve prijave za članstvo u ovoj godini i pored poznanstava, druženja i iskustava - znanja koja članovi dobijaju su znanja poput: rad u timu, prodaja, marketing, odnosi s javnošću, projektni menadžment, prezentacione veštine, rad u različitim okruženjima i sa različitim ljudima, razvijanje stranog jezika (najčešće engleskog, ali i mnogih drugih) i još mnogo toga. Lični razvoj jeste nešto na čemu se potencira i definitivno je nešto što izdvaja ovu organizaciju od drugih.

Opširnije: Prijave za članstvo najvećeg i najstarijeg studentskog pokreta na svetu su otvorene!