[ lokalne akcije ]

AIESEC nacionalna konferencijaStudentska organizacija AIESEC otvorila je prve prijave za članstvo u ovoj godini i pored poznanstava, druženja i iskustava - znanja koja članovi dobijaju su znanja poput: rad u timu, prodaja, marketing, odnosi s javnošću, projektni menadžment, prezentacione veštine, rad u različitim okruženjima i sa različitim ljudima, razvijanje stranog jezika (najčešće engleskog, ali i mnogih drugih) i još mnogo toga. Lični razvoj jeste nešto na čemu se potencira i definitivno je nešto što izdvaja ovu organizaciju od drugih.

Opširnije: Prijave za članstvo najvećeg i najstarijeg studentskog pokreta na svetu su otvorene!

rails8Uobičajeno letnje izdanje RGB radionice ovog puta u izmenjenom obliku. Pored standardnog programa, prvog dana učesnice će moći da prate uvodno predavanje o HTML-u i CSS-u koje će im biti dobra osnova za ono što sledi. Tog dana će i razgovarat o idejama za aplikacije koje će sutradan biti razvijane u timovima. Intenzivni rad tokom drugog dana završava se prezentacijama rezultata, kao i planiranjem budućih okupljanja i razgovorima o utiscima.

Opširnije: Rails Girls Beograd radionica u julu- od ideje do aplikacije

IMG 2U subotu, 3. juna, proglašeni su pobednici konkursa Ten Outstanding Young Persons (TOYP) u organizaciji međunarodne komore mladih - JCI Srbija. Na svečanoj ceremoniji održanoj u prostorijama COTRUGLI poslovne škole, pobednicima su uručene povelje i medalje u prisustvu članova žirija, prijatelja, partnera i članova JCI-a.

Opširnije: Proglašeni su pobednici konkursa Ten Outstanding Young Persons (TOYP)

CikloFest SmallOrganizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting vas sa velikim zadovoljstvom poziva na prvi po redu CikloFest koji će biti održan u subotu 03. juna, od 12 do 18h u gradskom parku „Baratuna“ u Pančevu.

Opširnije: CikloFest – prodajna izložba bicikala i opreme za bicikle u Pančevu

Održivi razvojTribina "Održivirazvoj, popularanalipogrešnoshvaćen" održaćeseu četvrtak, 1.junaod 18hukafiću “BarKućica”, BorislavaPekića 15, naVračaru, kaoosvrtnaEvropsku nedelju održivog razvoja. Događaj organizuje Centar za razvoj ideja, a govornici su Mirko Milićević (Jedan stepen Srbije), Sonja Dakić („Daj daj“ pelene) i Mina Radić (arhitekta i urbanista).

Opširnije: Tribina "Održivi razvoj, popularan ali pogrešno shvaćen"