Aleksandra Stevović SmallKompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Opširnije: OTVOREN KONKURS ZA POLAZNIKE DRUGE GENERACIJE PROGRAMA „PEPSICO START“

Fondacija dr Zoran Đinđić raspisuje konkurs za finansijsku podršku studentima i postdiplomcima sa Univerziteta u Srbiji za studijska putovanja, kao i učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama do oktobra 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za projekat ,,Putovanjem do znanja - Podrška talenata'' 2017

Ministarstvo omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 3. aprila 2017. godine, Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2016. godine.

Opširnije: Raspisan konkurs fonda za učenike srednjih škola za postignute uspehe na takmičenjima u zemlji i...

cabEvropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču raspisao je konkurs koji je otvoren do 31. marta 2017. godine za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Opširnije: POZIV ZA PRIJAVE ZA STIPENDIJE EVROPSKOG FORUMA ALPBAH 2016 ZA STUDENTE IZ SRBIJE

Pokreni se za nauku - logoCentar za razvoj liderstva, uz podršku kompanije Filip Moris drugu godinu zaredom dodeljuje osam stipendija i grantova u vrednosti od po 600 hiljada dinara, u okviru nacionalnog konkursa „Pokreni se za nauku“.

Opširnije: Konkurs za stipendije Programa „Pokreni se za nauku“

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u sredu, 28. decembra 2016. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 850 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2016/17. godinu.

Opširnije: Konkurs za stipendiranje studenata za školsku 2016/17. godinu.