cabEvropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču raspisao je konkurs koji je otvoren do 31. marta 2017. godine za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Opširnije: POZIV ZA PRIJAVE ZA STIPENDIJE EVROPSKOG FORUMA ALPBAH 2016 ZA STUDENTE IZ SRBIJE

Pokreni se za nauku - logoCentar za razvoj liderstva, uz podršku kompanije Filip Moris drugu godinu zaredom dodeljuje osam stipendija i grantova u vrednosti od po 600 hiljada dinara, u okviru nacionalnog konkursa „Pokreni se za nauku“.

Opširnije: Konkurs za stipendije Programa „Pokreni se za nauku“

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u sredu, 28. decembra 2016. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 850 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2016/17. godinu.

Opširnije: Konkurs za stipendiranje studenata za školsku 2016/17. godinu.

CarlsbergFondacijaCarlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila je novi konkurs za dodelu deset stipendija za studente Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Stipendije koje se dodeljuju deo su trogodišnjeg ugovora o saradnji koji su predstavnici Fondacije početkom godine potpisali sa ova tri fakulteta.

Opširnije: Konkurs za stipendiranje studenata

vizual BOSGranice postoje kako bi se pomerale. Proširi vidike u sklopu jedinstvene prilike za studiranje i rad i postani Najbolji/a na jugoistoku! „Best of South East“. Stipendirane studije i praksa u Austriji (Graz) u akademskoj 2017/2018 za apsolvente i studente ekonomskih i pravnih fakulteta iz jugoistočne Evrope.

Opširnije: Stipendija "Best of South East"

ErasmusPlusEU info centar i ESN BelUPgrade (Mreža studenata Erasmusa Beograd) po četvrti put organizuju Erasmus+ Chat koji će se održati 28. novembra u prostorijama EU info centra na adresi Kralja Milana 7 sa početkom od 18 časova.

Opširnije: Kako do stipendije?