logofaEvropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču raspisao je konkurs koji je otvoren do 31. marta 2015. godine za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Opširnije: POZIV ZA PRIJAVE ZA STIPENDIJE EVROPSKOG FORUMA ALPBAH 2015 ZA STUDENTE IZ SRBIJE CELA EVROPA JE...

book8Grčka vlada odobrila stipendije srpskim državljanima za akademsku 2015 /2016. godinu i letnji seminar grčkog jezika i kulture 2015.

Ministarstvo prosvete i vera Republike Grčke je nedavno, u okviru bilateralnog programa, objavilo da će vlada Grčke odobriti srpskim državljanima stipendije u trajanju od dvadeset (20) meseci za postdiplomske studije ili istraživanja, za akademsku 2015/2016. godinu, kao i pet (5) stipendija za pohađanje letnjeg seminara grčkog jezika i kulture tokom leta 2015. godine.

Opširnije: Program stipendija grčke vlade za srpske državljane

Na osnovu Odluke o studentskim stipendijama („Službeni list grada Beograda”, broj 89/14) i Zaključaka gradonačelnika broj 020-5342/14-G
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
book5Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda objavljuje KONKURS ZA DODELU 150 STIPENDIJA STUDENTIMA VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA ZA PERIOD OD ČETIRI MESECA

Opširnije: Konkurs za dodelu 150 stipendija studentima visokoškolskih ustanova za period od četiri meseca

sajamZa brucoše, studente i diplomce,
Prave informacije na samom početku akademske godine!!!
Utorak, 14. oktobar 2014. - VI Sajam stipendija

Opširnije: VI Sajam stipendija Univerziteta u Kragujevcu

IFS-serbieAmbasada Francuske i Francuski institut u Srbiji dodeljuju dve nove stipendije za univerzitesku 2014-2015.godinu za posebne studijske programe:  

Opširnije: Konkurs za dve posebne stipendije Francuske vlade

Dokazi se 100U okviru projekta "Dokaži se 100%!" 12 studenata izabranih po dole navedenim kriterijumima i na osnovu intervjua Sektora za upravljanje ljudskim resursima Banca Intesa takmičiće se u dvočlanim timovima u izradi rešenja na zadati problem iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji zadaje stručni tim Banca Intesa.

Opširnije: Konkurs "Dokaži se 100%!"