Ministarstvo omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 3. aprila 2017. godine, Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2016. godine.

Opširnije: Raspisan konkurs fonda za učenike srednjih škola za postignute uspehe na takmičenjima u zemlji i...

cabEvropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču raspisao je konkurs koji je otvoren do 31. marta 2017. godine za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Opširnije: POZIV ZA PRIJAVE ZA STIPENDIJE EVROPSKOG FORUMA ALPBAH 2016 ZA STUDENTE IZ SRBIJE

Pokreni se za nauku - logoCentar za razvoj liderstva, uz podršku kompanije Filip Moris drugu godinu zaredom dodeljuje osam stipendija i grantova u vrednosti od po 600 hiljada dinara, u okviru nacionalnog konkursa „Pokreni se za nauku“.

Opširnije: Konkurs za stipendije Programa „Pokreni se za nauku“

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u sredu, 28. decembra 2016. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 850 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2016/17. godinu.

Opširnije: Konkurs za stipendiranje studenata za školsku 2016/17. godinu.

CarlsbergFondacijaCarlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila je novi konkurs za dodelu deset stipendija za studente Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Stipendije koje se dodeljuju deo su trogodišnjeg ugovora o saradnji koji su predstavnici Fondacije početkom godine potpisali sa ova tri fakulteta.

Opširnije: Konkurs za stipendiranje studenata

vizual BOSGranice postoje kako bi se pomerale. Proširi vidike u sklopu jedinstvene prilike za studiranje i rad i postani Najbolji/a na jugoistoku! „Best of South East“. Stipendirane studije i praksa u Austriji (Graz) u akademskoj 2017/2018 za apsolvente i studente ekonomskih i pravnih fakulteta iz jugoistočne Evrope.

Opširnije: Stipendija "Best of South East"