Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad i UK Parobrod pozivaju sve zainteresovane mlade sa prebivalištem na opštini Stari grad da se prijave na konkurs „PLZENJ - PRAG 2015“. Konkurs traje do 7. avgusta 2015. godine.

Opširnije: Putovanje u prestonicu kulture: PLZENJ - PRAG 2015

U periodu ekonomske stagnacije najbolje što svaki pojedinac može da uradi za sebe je da nauči nove veštine!

Danas se od svakog profesionalca očekuje da sem stručnog znanja poseduje i niz drugih veština, poput umeća pregovaranja, profesionalne poslovne komunikacije, uspešnog upravljanja vremenom, dobrih organizacionih sposobnosti... Te veštine možete steći putem onlajn kurseva iAkademije namenjenih mladim ljudima u svim branšama i svih interesovanja. Radi se o alatima uspeha koji mogu poslužiti svima bez obzira na profesiju - naše kurseve su do sada prošli preduzetniici, programeri, naučnici, aktivisti, umetnici, menadžeri i mnogi drugi. Glavni potencijal regiona su mladi obrazovani ljudi posvećeni radu i usavršanju.

Opširnije: iAkademija - STIPENDIJA: Znanjem do uspeha

logofaEvropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču raspisao je konkurs koji je otvoren do 31. marta 2015. godine za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Opširnije: POZIV ZA PRIJAVE ZA STIPENDIJE EVROPSKOG FORUMA ALPBAH 2015 ZA STUDENTE IZ SRBIJE CELA EVROPA JE...

book8Grčka vlada odobrila stipendije srpskim državljanima za akademsku 2015 /2016. godinu i letnji seminar grčkog jezika i kulture 2015.

Ministarstvo prosvete i vera Republike Grčke je nedavno, u okviru bilateralnog programa, objavilo da će vlada Grčke odobriti srpskim državljanima stipendije u trajanju od dvadeset (20) meseci za postdiplomske studije ili istraživanja, za akademsku 2015/2016. godinu, kao i pet (5) stipendija za pohađanje letnjeg seminara grčkog jezika i kulture tokom leta 2015. godine.

Opširnije: Program stipendija grčke vlade za srpske državljane

Na osnovu Odluke o studentskim stipendijama („Službeni list grada Beograda”, broj 89/14) i Zaključaka gradonačelnika broj 020-5342/14-G
GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
book5Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda objavljuje KONKURS ZA DODELU 150 STIPENDIJA STUDENTIMA VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA ZA PERIOD OD ČETIRI MESECA

Opširnije: Konkurs za dodelu 150 stipendija studentima visokoškolskih ustanova za period od četiri meseca

sajamZa brucoše, studente i diplomce,
Prave informacije na samom početku akademske godine!!!
Utorak, 14. oktobar 2014. - VI Sajam stipendija

Opširnije: VI Sajam stipendija Univerziteta u Kragujevcu