flajer2015Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva sve studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu da 15. oktobra 2015. godine posete Sajam stipendija i informišu se o mogućnostima za akademsku mobilnost.

Opširnije: 7. SAJAM STIPENDIJA: IZABERI STIPENDIJU PO SVOJOJ MERI

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Vlade Republike Srbije raspisali su danas Konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Opširnije: Fond za mlade talente raspisao konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih...

NIS u okviru svoje korporativne društvene odgovornosti i u saradnji sa lokalnim samoupravama, realizuje novu fazu programa „NIS šansa“.

Završili ste studije na jednom od sledećih fakulteta i nemate radno iskustvo u struci

Opširnije: NIS šansa - konkurs za diplomce

Univerzitet u Beograd organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata u četvrtak, 8.oktobra 2015.god. od 10 do 18 časova.
Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i drugе oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu.

Opširnije: Sajam stipendija Univerziteta u Beogradu

Grupa Lactalis logoVoleli biste da radite u prehrambenoj industriji? Želite da steknete međunarodno iskustvo i započnete karijeru u uspešnoj svetskoj kompaniji? Iskoristite priliku i prijavite se za program stipendija za postdiplomske studije u Francuskoj!

Opširnije: Somboled dodeljuje stipendije za postdiplomske studije u Francuskoj

Ministarstvo omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 15. jula 2015. godine, Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2015/2016. godinu.

Opširnije: RASPISAN KONKURS FONDA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU