The ICBC Institute (Institute for International and Cross-Border Cooperation), AEBR Balkans (Center for Balkans of the Association of European Border Regions) and CESCI Balkans (Central European Service for Cross-Border Initiatives Balkans) are providing internship possibility for university students and nearly graduated students for the following positions:

Opširnije: Internship Call - The ICBC Institute, AEBR Balkans and CESCI Balkans

Univerzitet u Beogradu organizovaće  4. SAJAM STIPENDIJA – 27. - 28. septembar 2017.

Univerzitet u Beogradu će i ove godine organizovati Sajam stipendija u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i održaće se 27. i 28. septembra 2017. godine. 

Opširnije: 4. SAJAM STIPENDIJA na Univerzitetu u Beogradu

Otvoren je konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija u okviru Programa Vlade SAD „Fulbright Foreign Student Program“ za akademsku 2018/2019 godinu, a krajnji rok za podnošenje prijava je 5. avgust 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija za 2018-2019

Grigorios Stergioulis i Vassilis Digalakis SmallPoslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica Eko Serbia, potpisala je trogodišnje ugovore o saradnji sa Univerzitetom Pireus i Univerzitetom tehničkih nauka na Kritu za podršku master programima:

Aleksandra Stevović SmallKompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Opširnije: OTVOREN KONKURS ZA POLAZNIKE DRUGE GENERACIJE PROGRAMA „PEPSICO START“

Fondacija dr Zoran Đinđić raspisuje konkurs za finansijsku podršku studentima i postdiplomcima sa Univerziteta u Srbiji za studijska putovanja, kao i učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama do oktobra 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za projekat ,,Putovanjem do znanja - Podrška talenata'' 2017