Udruženje iSerbia je sprovelo projekat „Moj prvi sajt” (MPS) prvi put 2013. godine, uz podršku Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, sa ciljem da obuči 70 srednjoškolaca širom Srbije da samostalno naprave i promovišu svoj prvi sajt.

Opširnije: Prijave za stipendiju „Moj Prvi Sajt 4.0”

za sajt-01Fondacija Tempus organizuje prezentaciju programa stipendiranja Republike Mađarske - Stipendium Hungaricum.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 08. februara u 18 časova, u Informativnom centru Fondacije Tempus, Terazije 39 (I sprat).

Opširnije: Prezentacija programa stipendiranja Republike Mađarske

The ICBC Institute (Institute for International and Cross-Border Cooperation), AEBR Balkans (Center for Balkans of the Association of European Border Regions) and CESCI Balkans (Central European Service for Cross-Border Initiatives Balkans) are providing internship possibility for university students and nearly graduated students for the following positions:

Opširnije: Internship Call - The ICBC Institute, AEBR Balkans and CESCI Balkans

Univerzitet u Beogradu organizovaće  4. SAJAM STIPENDIJA – 27. - 28. septembar 2017.

Univerzitet u Beogradu će i ove godine organizovati Sajam stipendija u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i održaće se 27. i 28. septembra 2017. godine. 

Opširnije: 4. SAJAM STIPENDIJA na Univerzitetu u Beogradu

Otvoren je konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija u okviru Programa Vlade SAD „Fulbright Foreign Student Program“ za akademsku 2018/2019 godinu, a krajnji rok za podnošenje prijava je 5. avgust 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija za 2018-2019