Univerzitet u Beogradu organizovaće  4. SAJAM STIPENDIJA – 27. - 28. septembar 2017.

Univerzitet u Beogradu će i ove godine organizovati Sajam stipendija u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i održaće se 27. i 28. septembra 2017. godine. 

Opširnije: 4. SAJAM STIPENDIJA na Univerzitetu u Beogradu

Otvoren je konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija u okviru Programa Vlade SAD „Fulbright Foreign Student Program“ za akademsku 2018/2019 godinu, a krajnji rok za podnošenje prijava je 5. avgust 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za dodelu Fulbrajt stipendija za 2018-2019

Grigorios Stergioulis i Vassilis Digalakis SmallPoslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica Eko Serbia, potpisala je trogodišnje ugovore o saradnji sa Univerzitetom Pireus i Univerzitetom tehničkih nauka na Kritu za podršku master programima:

Aleksandra Stevović SmallKompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Opširnije: OTVOREN KONKURS ZA POLAZNIKE DRUGE GENERACIJE PROGRAMA „PEPSICO START“

Fondacija dr Zoran Đinđić raspisuje konkurs za finansijsku podršku studentima i postdiplomcima sa Univerziteta u Srbiji za studijska putovanja, kao i učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama do oktobra 2017. godine.

Opširnije: Konkurs za projekat ,,Putovanjem do znanja - Podrška talenata'' 2017

Ministarstvo omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je danas, 3. aprila 2017. godine, Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2016. godine.

Opširnije: Raspisan konkurs fonda za učenike srednjih škola za postignute uspehe na takmičenjima u zemlji i...