Fondacija „SOS Dečija sela Srbija" u okviru projekta „Humanitarna pomoć žrtvama poplava u Srbiji –Siguran svet za decu“ traži volontere, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih nauka. Volonteri su potrebni za rad u Centru za podršku porodici, na lokaciji Obrenovac.

Opširnije: Potrebni volonteri za rad u Centru za podršku porodici

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelariji izvršitelja Marka Vukićevića.

Opširnije: Volonterska praksa kod izvršitelja

Postani deo ekipe „CSR Forum Crew“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji.
Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Opširnije: Postani deo ekipe CSR Forum Crew - poziv za volontere

U susret 10. tradicionalnoj novogodišnjoj akciji prva studentska humanitarna fondacija „Osmeh na dar“ raspisuje konkurs za nove aktiviste. Postanite deo Fondacije kroz koju su osmehe širili studenti svih univerziteta u Srbiji i ostali neraskidivo povezani najpozitivnijom mogućom idejom! Pozivamo zainteresovane srednjoškolce i studente, kao i sve one koji žele da budu humani da se prijave za humanitarni rad u fondaciji „Osmeh na dar“.

Opširnije: Otvoren konkurs za nove aktiviste - Osmeh na dar

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“.

Opširnije: Konkurs za volontersku praksu u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“

 
Ukoliko imate između 18 i 28 godina
Završenu srednju školu
Osnovno znanje engleskog i volju za učenjem nemačkog
Motivaciju da steknete znanje volontiranjem kao i da učinite nešto dobro za sebe i druge
Zainteresovani ste za mirovne politike i društvene promene
Želite da odputujete na godinu dana a uz to ste angažovani na različitim projektima uz pokrivene troškove života