Postani deo ekipe „CSR Forum Crew“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji.
Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Opširnije: Postani deo ekipe CSR Forum Crew - poziv za volontere

U susret 10. tradicionalnoj novogodišnjoj akciji prva studentska humanitarna fondacija „Osmeh na dar“ raspisuje konkurs za nove aktiviste. Postanite deo Fondacije kroz koju su osmehe širili studenti svih univerziteta u Srbiji i ostali neraskidivo povezani najpozitivnijom mogućom idejom! Pozivamo zainteresovane srednjoškolce i studente, kao i sve one koji žele da budu humani da se prijave za humanitarni rad u fondaciji „Osmeh na dar“.

Opširnije: Otvoren konkurs za nove aktiviste - Osmeh na dar

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“.

Opširnije: Konkurs za volontersku praksu u advokatskoj kancelariji „Sanja Dunđer“

 
Ukoliko imate između 18 i 28 godina
Završenu srednju školu
Osnovno znanje engleskog i volju za učenjem nemačkog
Motivaciju da steknete znanje volontiranjem kao i da učinite nešto dobro za sebe i druge
Zainteresovani ste za mirovne politike i društvene promene
Želite da odputujete na godinu dana a uz to ste angažovani na različitim projektima uz pokrivene troškove života 

PLAKAT 2 FINALUdruga StripOs pokrenula je projekt Balkanske vode.

Tijekom ljeta 2015. u Gunji, Obrenovcu, Maglaju i Doboju organizirali smo radionice crtanja stripova za djecu osnovnih škola na teme poplava iz 2014. Slažemo knjigu od 156 strana na jezicima triju zemalja uz prijevod na engleski, u kojoj se uz stripove nalaze i fotografije poplava spomenutih mjesta, fotografije otpada u rijekama i tekstovi.

Opširnije: Poziv za volontiranje - Balkanske vode

Organizatori sedmog Međunarodnog festivala queer filma „Merlinka“ raspisuju konkurs za volontere. Uslovi za prijavu su da je osoba starija od 18 godina, da govori engleski jezik, da voli filmove, da je LGBT-friendly i želi da stekne nova iskustva.

Opširnije: Međunarodni festivala queer filma „Merlinka“ raspisuju konkurs za volontere