PRadnik je biti lako, zabavno, pametno, interesantno, ali to ne može biti svako!
 
Ako imaš iskustva sa volonterskih kampova, želiš da se družiš, organizuješ promotivne aktivnosti, promovišeš, dizajniraš, pišeš, putuješ, naučiš nešto novo, upoznaš ljude sličnih interesovanja - pridruži se našoj PRomoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije. PRadnik/PRadnica će biti angažovani narednih godinu dana i može poneti titulu: PRadnik dizajnera, Newsletter majstora, PRadnik novinara ili PRadnik promotera.

Opširnije: KONKURS za volontere u Promoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije

Social Impact Award je program koji promoviše znanja i prakse o društvenom preduzetništvu mladim ljudima u više od 10 zemalja Evrope. Više о programu možeš saznati ovde.
Tražimo izuzetne osobe da se pridruže našem timu i postanu volonteri na programu Social Impact Award. Zajedno sa vama želimo da podržimo novi talas mladih i hrabrih društvenih preduzetnika.

Opširnije: Tražimo volontere za SIA Serbia tim!

U saradnji sa Srbijom za mlade, pozivamo vas da na što bolji način završite ovu godinu!
Otvoren je konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu!
Prijave možete slati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Opširnije: Konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu

12241375 10153748981382188 7580316843753816381 nPozivamo vas da budete deo multimedijalne izložbe povodom 15 godina postojanja samoorganizovanog, alternativnog hora Horkestar, koja će se održati od 1. do 8. decembra u UK Parobrod pod nazivom „Jednaki i različiti“.

Opširnije: Poziv za volontere - Horkestar

Fondacija „SOS Dečija sela Srbija" u okviru projekta „Humanitarna pomoć žrtvama poplava u Srbiji –Siguran svet za decu“ traži volontere, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih nauka. Volonteri su potrebni za rad u Centru za podršku porodici, na lokaciji Obrenovac.

Opširnije: Potrebni volonteri za rad u Centru za podršku porodici

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelariji izvršitelja Marka Vukićevića.

Opširnije: Volonterska praksa kod izvršitelja