12823162 10205856134538563 1151952009 oGlobal Citizenje internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Opširnije: Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju praksi u...

BELhospice Logo Novi Srp 600Želite da se priključite timu ljudi koji se trude da svakog dana promene živote drugih, nekom izmame osmeh, nekom umire strah, koji su spremni na nove ideje i koji će uskoro biti zaslužni za prvi hospis u Srbiji. Obuka volontera je od 21. do 24. marta. Rok za prijavu je do 16. marta.

Opširnije: Poziv za volontiranje - BELhospice

01-logo-color-positiveUz nezaboravno druženje i sticanje dragocenog iskustva, dolaziš u priliku da pogledaš najbolje dokumentarne filmove iz čitavog sveta i ostvariš lični kontakt sa njihovim autorima. Bićeš u timu sa devojkama i momcima sličnim tebi. Po završetku festivala uručićemo vam zvanični sertifikat o volontiranju, dok najvrednije očekuje putovanje na prestižni filmski festival u Jihlavi (Češka republika).

Opširnije: Voliš film? Volontiraj za nas!

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu vas obaveštava da je otvoren konkurs za praksu u kompaniji Delhaize u sektoru za IT, Odeljenje za poslovne aplikacije. Rok za prijave: 19.februar.

Opširnije: Praksa u kompaniji Delhaize u Sektoru za IT

Krovna organizacija mladih Srbije raspisuje konkurs za: Praksu u KOMS-u za dve mlade osobe, kreativne i motivisne!

Pozicija otvorena za dve programske celine:

#Br.1 Praktičan rad u oblasti programskih aktivnosti 

#Br.2  Praktičan rad u oblasti komunikacija

Opširnije: Praksa u KOMS-u!

U ovakvom poduhvatu, kao što je organizacija međunarodnog volonterskog kampa, možete se služiti brošurom koju smo izdali baš tim povodom. Možete preuzeti elektronsku verziju ovde.

Opširnije: POZIV ZA ORGANIZATORE MEDJUNARODNIH VOLONTERSKIH RADNIH KAMPOVA U SRBIJI 2016. GODINE