Krovna organizacija mladih Srbije raspisuje konkurs za: Praksu u KOMS-u za dve mlade osobe, kreativne i motivisne!

Pozicija otvorena za dve programske celine:

#Br.1 Praktičan rad u oblasti programskih aktivnosti 

#Br.2  Praktičan rad u oblasti komunikacija

Opširnije: Praksa u KOMS-u!

U ovakvom poduhvatu, kao što je organizacija međunarodnog volonterskog kampa, možete se služiti brošurom koju smo izdali baš tim povodom. Možete preuzeti elektronsku verziju ovde.

Opširnije: POZIV ZA ORGANIZATORE MEDJUNARODNIH VOLONTERSKIH RADNIH KAMPOVA U SRBIJI 2016. GODINE

PRadnik je biti lako, zabavno, pametno, interesantno, ali to ne može biti svako!
 
Ako imaš iskustva sa volonterskih kampova, želiš da se družiš, organizuješ promotivne aktivnosti, promovišeš, dizajniraš, pišeš, putuješ, naučiš nešto novo, upoznaš ljude sličnih interesovanja - pridruži se našoj PRomoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije. PRadnik/PRadnica će biti angažovani narednih godinu dana i može poneti titulu: PRadnik dizajnera, Newsletter majstora, PRadnik novinara ili PRadnik promotera.

Opširnije: KONKURS za volontere u Promoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije

Social Impact Award je program koji promoviše znanja i prakse o društvenom preduzetništvu mladim ljudima u više od 10 zemalja Evrope. Više о programu možeš saznati ovde.
Tražimo izuzetne osobe da se pridruže našem timu i postanu volonteri na programu Social Impact Award. Zajedno sa vama želimo da podržimo novi talas mladih i hrabrih društvenih preduzetnika.

Opširnije: Tražimo volontere za SIA Serbia tim!

U saradnji sa Srbijom za mlade, pozivamo vas da na što bolji način završite ovu godinu!
Otvoren je konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu!
Prijave možete slati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Opširnije: Konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu

12241375 10153748981382188 7580316843753816381 nPozivamo vas da budete deo multimedijalne izložbe povodom 15 godina postojanja samoorganizovanog, alternativnog hora Horkestar, koja će se održati od 1. do 8. decembra u UK Parobrod pod nazivom „Jednaki i različiti“.

Opširnije: Poziv za volontere - Horkestar