c20aab67-a5c2-42e3-b313-5c9b1488a9a6Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključištimu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Opširnije: Poziv za volontere - Naš Beograd

maraton-700x666Na predstojećem 29. Beogradskom maratonu koji će biti održan 16. aprila 2016. godine već su postignuta dva rekorda, i to po broju učesnika i po broju država iz kojih učesnici dolaze. Prijavljeno je više od 5.000 takmičara iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata, čime su prevaziđene brojke sa prošlogodišnjeg maratona.

Opširnije: Poziv za volontiranje na Beogradskom Maratonu

12823162 10205856134538563 1151952009 oGlobal Citizenje internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Opširnije: Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju praksi u...

BELhospice Logo Novi Srp 600Želite da se priključite timu ljudi koji se trude da svakog dana promene živote drugih, nekom izmame osmeh, nekom umire strah, koji su spremni na nove ideje i koji će uskoro biti zaslužni za prvi hospis u Srbiji. Obuka volontera je od 21. do 24. marta. Rok za prijavu je do 16. marta.

Opširnije: Poziv za volontiranje - BELhospice

01-logo-color-positiveUz nezaboravno druženje i sticanje dragocenog iskustva, dolaziš u priliku da pogledaš najbolje dokumentarne filmove iz čitavog sveta i ostvariš lični kontakt sa njihovim autorima. Bićeš u timu sa devojkama i momcima sličnim tebi. Po završetku festivala uručićemo vam zvanični sertifikat o volontiranju, dok najvrednije očekuje putovanje na prestižni filmski festival u Jihlavi (Češka republika).

Opširnije: Voliš film? Volontiraj za nas!

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu vas obaveštava da je otvoren konkurs za praksu u kompaniji Delhaize u sektoru za IT, Odeljenje za poslovne aplikacije. Rok za prijave: 19.februar.

Opširnije: Praksa u kompaniji Delhaize u Sektoru za IT