Startit/SEE ICT traži nove članove tima koji će im pomoći da osmišljavaju i realizuju svoje  projekte, te uspešno nastave rad na njihovojj misiji — kreiranje boljeg društva korišćenjem novih tehnologija.

Glavne osobine koje traže kod novih kolega i koleginica su:

Opširnije: Plaćena praksa Startit/SEE ICT

unnamedFondacija SOS Dečija sela Srbija u okviru projekta „Program jačanja porodice“ traži volontere, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih nauka, sa prebivalištem u Obrenovcu. Volonteri su potrebni za rad u Centru za podršku porodici “Putokaz”, na lokaciji Obrenovac.

Opširnije: Potrebni volonteri za rad u Centru za podršku porodici “PUTOKAZ”

Već dugo tražiš priliku za volontiranje u inostranstvu? Šta misliš o volontiranju u Njemačkoj?

Ako si ti ta osoba koja želi volontirati u Njemačkoj, onda SHL za tebe ima rješenje. Udruženje Schüler Helfen Leben sa sjedištem u Neumünster-u i Berlinu, upravo tebe traži. Naime, mi ti nudimo priliku da volontiraš u Neumünster-u (Njemačka) u periodu od jula 2016. godine do augusta 2017. godine. Naša volonterska služba se proširila sa "incoming programom", što znači, da je SHL u mogućnosti da primi volontere/volonterke ne samo iz Njemačke nego i iz zemalja bivše Jugoslavije.

Opširnije: EVS u Nemačkoj - prijave do 22. maja 2016. godine

21dc4e4c-e39d-4768-9712-d38f6efcb627 3Global Citizen je program volonterskih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku da budu globalni volonteri, rade na nekom društveno-odgovornom projektu i lično se razviju u multikulturalnom okruženju. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u Bursi, Turska.

Opširnije: Volontiraj u vrtiću u Turskoj

c20aab67-a5c2-42e3-b313-5c9b1488a9a6Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključištimu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Opširnije: Poziv za volontere - Naš Beograd

maraton-700x666Na predstojećem 29. Beogradskom maratonu koji će biti održan 16. aprila 2016. godine već su postignuta dva rekorda, i to po broju učesnika i po broju država iz kojih učesnici dolaze. Prijavljeno je više od 5.000 takmičara iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata, čime su prevaziđene brojke sa prošlogodišnjeg maratona.

Opširnije: Poziv za volontiranje na Beogradskom Maratonu