Interesuje vas da saznate više o međunarodnim volonterskim kampovima, muče vas neka pitanja i voleli biste da informaciju dobijete iz prve ruke? Međutim ne živite u Beogradu i nemate vremena da svratite do Istraživača?

Opširnije: Istraživačka promo turneja - Kragujevac, Zaječar, Bor, Knjaževac, Niš

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2017. Program se realizuje sedmu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.

Opširnije: Poziv za učešće studenata u programu univerzitetske radne prakse - BG praksa 2017.

Kampovi se u svetu organizuju već skoro 100 godina. Mi smo se priključili još 1990. godine i od tada je preko 6000 volontera otišlo u svet, i onda kada su nam trebale vize i kada nije bilo drugog načina da se otputuje za malo novca i na siguran način, na proveren program.

Opširnije: Počela sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove

Centar za razvojnu politiku i saradnju, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Mladi istraživači Srbije pozivaju mlade iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore da se prijave na

Opširnije: Konkurs za učesnike/ce III. Međunarodnog volonterskog OZON kampa – Novi Pazar

FotoFondacija Fond B92 raspisala je konkurs za volontere praktičare za rad na aktivnostima u okviru različitih projekta koje realizuje.

Fond B92 je neprofitna nevladina organizacija čija je misija da doprinese razvoju odgovornog društva kroz akcije, edukaciju, informisanje i promociju aktivizma, filantropije i društvene odgovornosti.

Opširnije: FOND B92: KONKURS ZA VOLONTERE PRAKTIČARE

belhospiceŽelite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!