FotoFondacija Fond B92 raspisala je konkurs za volontere praktičare za rad na aktivnostima u okviru različitih projekta koje realizuje.

Fond B92 je neprofitna nevladina organizacija čija je misija da doprinese razvoju odgovornog društva kroz akcije, edukaciju, informisanje i promociju aktivizma, filantropije i društvene odgovornosti.

Opširnije: FOND B92: KONKURS ZA VOLONTERE PRAKTIČARE

belhospiceŽelite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!

Ako si ljubitelj filmova, voliš da se družiš i želiš da upoznaš nove ljude, pozivamo te da  postaneš deo Beldocs tima. Volontiranje na 10. Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma Beldocs ti pruža idealnu priliku da budeš deo međunarodnog filmskog festivala i da stekneš praktično iskustvo u organizaciji kulturnog događaja. Takođe, volontiranje ti omogućava da gledaš najbolje dokumentarne filmove iz čitavog sveta, lični kontakt sa njihovim autorima kao i druženje sa mladima sličnim tebi. Po završetku festivala uručićemo ti sertifikat o volontiranju koji možeš iskoristiti za svoju biografiju, dok najvrednije očekuje putovanje na neki od prestižnih međunarodnih filmskih festivala.

Opširnije: PRIJAVI SE NA KONKURS ZA VOLONTERE I POSTANI DEO TIMA BELDOCS FESTIVALA

Obaveštavamo Vas da Fondacija Tempus raspisuje konkurs za Erazmus+ ambasadore za Republiku Srbiju.

Cilj konkursa je uspostavljanje mreže ambasadora programa Erazmus+ kako bi stručna i šira javnost bila što bolje informisana o mogućnostima koje program pruža.

Opširnije: Konkurs za Erazmus+ ambasadore u Srbiji

BCBP logoBeogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XXI generacije stažista. Program stažiranja traje ukupno šest meseci i podrazumeva angažman od minimum jednog dana nedeljno, uz dodatni rad prilikom većih projektnih dešavanja.

Nova generacija stažista BCBP će od februara do avgusta 2017. kroz edukaciju i praksu steći znanja o istraživačkim tehnikama i dublje razumevanje aktuelnih bezbednosnih tema, a učešćem u organizaciji stručnih događaja i bolje upoznati bezbednosnu zajednicu. Tokom stažiranja polaznici će se usavršavati i u predstavljanju nalaza istraživanja, a uz podršku mentora biti u prilici da napišu istraživački rad koji će biti objavljen na sajtu BCBP.

Opširnije: Konkurs za XXI generaciju stažista BCBP

Tokom narednog perioda Međunarodni akademski centar će za potrebe događaja koje organizuje, ili u kojima učestvuje, imati mogućnost angažovanja volontera. Ako ste trenutno u srednjoj školi ili studirate, kontaktirajte nas pre nego što počnemo planiranje događaja u martu, aprilu i maju, kao i aktivnosti u samoj kancelariji Centra.

Opširnije: Volontiranje u Međunarodnom akademskom centru