Nasa partnerska organizacije iz Holandije "Step" oglasava potrebu za volonterkom, uzrasta od 18-30god. koja bi u njihovoj organizaciji bila u sklopu programa Action 2, na period godinu dana, pocevsi od avgusta 2008.godine.
Na ovom mjestu je do nedavno bila nasa volonterka Ljubica Stamenkovic i prezadovoljna je sa stecenim iskustvom u radu sa djecom i mladima.

Opširnije: Potrebna volonterka u Holandiji

sample-21.jpg„ja i ti + nešto između“ je novi pozorišni program interkulturalnog dijaloga koji se sastoji od radionica i diskusionih grupa, nakon kojih sledi javna prezentacija novih umetničkih projekata koncipiranih u kreativnoj razmeni učesnika. U programu učestvuju nezavisni pozorišni i plesni umetnici iz jedanaest evropskih zemalja:

Opširnije: Volonterski program Bitef Polifonije 2007.

ce gevaraKubanski Institut za prijateljstvo medju narodima (ICAP) vas poziva na učešće u Intrnacionalnoj volonterskoj brigadi “40 godina od smrti herojskog borca Če Gevare” koja će se održati od 1. do 15. oktobra tekuće 2007. godine.Kao deo ove brigade imaćete odličnu priliku da upoznate našu zemlju ...

Opširnije: Intrnacionalna volonterska brigada

sample-21.jpgAccording to the Youth in Action Programme Guide, all EVS volunteers have the right and responsibility to attend programme related training sessions before, during and after their EVS activity. SALTOYOUTH SEE Resource Centre is responsible for providing the volunteers in the South East Europe region

Opširnije: European Voluntary Service

kampAljezur - Portugal , 4. do 19. avgusta 2007
Ekotopija je godišnji dvonedeljni meðunarodni kamp za aktiviste iz cele Evrope i otvoren je za sve ljude zainteresovane za zaštitu životne sredine ili oblast socijalne pravde.

Opširnije: Kamp - ECOTOPIA GATHERING

 MANU MUNDO (Boom, near Antwerpen) 4/5 - 17/5

Mano Mundo is a free and family-minded festival during 2 days (12-13/5) with 80.000 visitors. World music, visual acts and workshops (like the living library) bring the visitor closer to the richness and difference between cultures in Belgium and in the world. The following ideas are important to the festival: the global aspect, interculturality, environment-friendly and sustainability.

Opširnije: Prolećni kampovi u Belgiji