U saradnji sa Srbijom za mlade, pozivamo vas da na što bolji način završite ovu godinu!
Otvoren je konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu!
Prijave možete slati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Opširnije: Konkurs za volontiranje na Beogradskom novogodišnjem sajmu

12241375 10153748981382188 7580316843753816381 nPozivamo vas da budete deo multimedijalne izložbe povodom 15 godina postojanja samoorganizovanog, alternativnog hora Horkestar, koja će se održati od 1. do 8. decembra u UK Parobrod pod nazivom „Jednaki i različiti“.

Opširnije: Poziv za volontere - Horkestar

Fondacija „SOS Dečija sela Srbija" u okviru projekta „Humanitarna pomoć žrtvama poplava u Srbiji –Siguran svet za decu“ traži volontere, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih nauka. Volonteri su potrebni za rad u Centru za podršku porodici, na lokaciji Obrenovac.

Opširnije: Potrebni volonteri za rad u Centru za podršku porodici

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA Beograd) raspisuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelariji izvršitelja Marka Vukićevića.

Opširnije: Volonterska praksa kod izvršitelja

Postani deo ekipe „CSR Forum Crew“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji.
Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Opširnije: Postani deo ekipe CSR Forum Crew - poziv za volontere

U susret 10. tradicionalnoj novogodišnjoj akciji prva studentska humanitarna fondacija „Osmeh na dar“ raspisuje konkurs za nove aktiviste. Postanite deo Fondacije kroz koju su osmehe širili studenti svih univerziteta u Srbiji i ostali neraskidivo povezani najpozitivnijom mogućom idejom! Pozivamo zainteresovane srednjoškolce i studente, kao i sve one koji žele da budu humani da se prijave za humanitarni rad u fondaciji „Osmeh na dar“.

Opširnije: Otvoren konkurs za nove aktiviste - Osmeh na dar