Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih raspisuje konkurs za prijem novih volontera.

Ukoliko si mlad, ambiciozan i imaš želju da radiš u timu ovo je prava prilika za tebe.

Opširnije: Konkurs za prijem volontera - Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata, predstavljeno je preko trideset programa stipendiranja tokom jednog dana, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere.

Opširnije: Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2016.

Hej, mladi, di ste??? Imate između 15 i 30 godina i živite u Novom Sadu i okolini? Imate slobodnog vremena i želite kreativno da ga iskoristite? Imate motivaciju da poboljšate svoju lokalnu zajednicu? Želite da doprinesete da Novi Sad postane Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu? Da zajedno iznesemo inicijativu OPENS 2019 i podržimo ideju o Novom Sadu po meri mladih? Ako su odgovori DA, PRIDRUŽITE NAM SE! Mi smo OPENS2019 tim – projektni tim koji realizuje projekat Kandidature Grada Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope za 2019. godinu.

Opširnije: POZIV ZA VOLONTERE/KE OPENS 2019 TIMA!

Američki kutak će i ove godine u periodu od 5 - 31. avgusta otvoriti vrata svoje letnje kreativne biblioteke na Štrandu i za tu priliku smo pripremili zanimljive programe za decu i omladinu.

Projekat Američkog kutka "Otvorena biblioteka na Štrandu" nudi posetiocima gradske plaže veliki izbor najčitanijih američkih pisaca, preko 25 naslova nedeljnih i mesečnih časopisa, društvene igre i drugo. Pored biblioteke svakodnevno će biti organizovani programi za decu i omladinu kao što su: kreativne radionice, konverazcijski klubovi i sportske aktivnosti.

Opširnije: Otvoren konkurs za volontere

Startit/SEE ICT traži nove članove tima koji će im pomoći da osmišljavaju i realizuju svoje  projekte, te uspešno nastave rad na njihovojj misiji — kreiranje boljeg društva korišćenjem novih tehnologija.

Glavne osobine koje traže kod novih kolega i koleginica su:

Opširnije: Plaćena praksa Startit/SEE ICT

unnamedFondacija SOS Dečija sela Srbija u okviru projekta „Program jačanja porodice“ traži volontere, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih nauka, sa prebivalištem u Obrenovcu. Volonteri su potrebni za rad u Centru za podršku porodici “Putokaz”, na lokaciji Obrenovac.

Opširnije: Potrebni volonteri za rad u Centru za podršku porodici “PUTOKAZ”