BELhospice Logo Novi Srp 600Želite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Opširnije: Postani BELhospice volonter!

Green Fest volonteri 1“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda.

Opširnije: OTVOREN GREEN FEST VOLONTERSKI PROGRAM

Povodom Svetskog dana srca Gradska opština Zvezdara u saradnji sa zdravstvenim institucijama organizuje akciju pod nazivom "Dani srca" u Sportskom centru Olimp u nedelju 02.10.2016.godine sa početkom od 09 časova. Akcija je namenjena svim građanima Zvezdare, organizovani su besplatni lekarski pregledi.

Opširnije: Volontiraj na događaju koju organizuje GO Zvezdara povodom svetskog dana srca - DANI SRCA

POZIV  ZA VOLONTERE  MediumPozivamo sve zaintereresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 29. septembra do 02. oktobra 2016. u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, (SKC).

konkurs za volontere2Uvek si tu da preporučiš omiljene filmove i serije?

Voooliš bioskop?

Govoriš engleski?

Opširnije: Konkurs za volontere filmskog festivala - Budi i ti deo Slobodne Zone!

The Polish Robert Schuman Foundation is looking for one volunteer from the EU, who would like to join our Erasmus+ EVS project for 10 months, starting on 5 September 2016. We have one vacancy in Special Kindergarten 213 in Warsaw. The volunteer will do his or her EVS together with two already chosen volunteers.

Opširnije: EVS in Warsaw- Special Kindergarten