paintponedeljak, 02. jul 2012. u 19:00
Magacin u Kraljevića Marka 4|
Govore: PATRICIA ARIZA, umetnica iz Kolumbije; CATALINA GARCIA, video umetnica iz Kolumbije;  CARLOS SATIZABAL, umetnik iz Kolumbije;  STAŠA ZAJOVIĆ, aktivistkinja Žena u crnom

Opširnije: Tribina: KULTURA OTPORA!!!

student23U subotu, 30. Juna, u dvorištu Srbijateksa (Terazije 30-32) u 20h održaće se promocija novog, dvanestog po redu, broja uličnog magazina LICEULICE u okviru koje će premijerno biti prikazan film „Dole nema dometa“ Dunje Vučković.
Najnoviji broj magazina LICEULICE bavi se temom „Pravo na grad“.

Opširnije: Promocija novog broja magazina LICEULICE

student7Kultura 2007-2013, Tempus/Erazmus Mundus/Program za celoživotno učenje, Progres, Mladi u akciji, Evropa za građane i građanke i CIP u Srbiji 20. juna u prostoru Doma omladine/Amerikana od 14 do 17.30 časova, organizujemo zajednički INFO DAN.

Opširnije: Info dan o programima Evropske unije u Srbiji

vesti1subota, 16. jun, 19:00
Kulturni centar REX, Jevrejska 16, Beograd
Gde su bili sta su radili: BRAZIL JE...
Gost/domacin: Pedja Dragosavac

Opširnije: Gde su bili sta su radili: BRAZIL JE...

sample_1Četvrtak, 14.jun, 18h, Kineska četvrt, Novi Sad
Udruženje građana A.N.U.H.S. (Asocijacija novih umetničko humanitarnih stvaraoca) u okviru Inicijative za Društveni Centar i u saradnji sa SKCNS-om poziva Vas na tribinu o korištenju i oživljavanju napuštenih prostora koja će se održati u četvrtak 14. juna, sa početkom u 18h u Kineskoj četvrti u Novom Sadu, u prostoru u kom se trenutno sastaje i radi Inicijativa za Društveni centar.

Opširnije: Tribina: Oživljavanje napuštenih prostora

sample_2Okrugli sto na kome će biti predstavljena publikacija "Položaj mladih u političkim partijama" biće održan u četvrtak, 14. juna u 15:30h u prostorijama Guarneriusa, ul. Džordža Vašingtona 12, Beograd.

Opširnije: Okrugli sto "Položaj omladina političkih partija"