Građanske inicijative (GI), Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF) i Evropski centar za neprofitno pravo (ECNL, Budimpešta) pozivaju sve zainteresovane na konferenciju Finansijska održivost OCD u vremenu krize. Konferencija će biti održana 28. septembra 2012. godine (petak) u hotelu Srbija, Ustanička 127c, Beograd.

Opširnije: Konferencija: "Finansijska održivost organizacija civilnog društva u vremenu krize"

Pozivamo vas da prisustvujete tribini o pravima mladih koju organizuje Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji.
Na tribini će biti predstavljena brošura koja na zanimljiv način prikazuje različite situacije u kojima se mladima krše prava i informiše ih na koji način da postupe ukoliko im se neka od tih situacija dogodi.

Opširnije: Tribina o pravima mladih

U okviru svoje posete Jugoistočnoj Evropi od 12-16- septembra, Savet za decu i mlade Norveške (LNU) organizuje posetu Beogradu i Prištini sa ciljem upoznavanja njihovih organizacija članica sa situacijom na našim prostorima, sa fokusom na temu "Demokratizacija i uloga mladih".

Opširnije: Savet za decu i mlade Norveške (LNU): Poziv na sastanak "Demokratizacija i uloga mladih"

Konferencija ,,Ekologija i pravo,, na pravnom fakultetu Union bice odrzana 25. i 26-og septembra u prostorijama fakulteta.
Detaljan opis programa:

Opširnije: Konferencija ,,Ekologija i pravo,,

diplomaU okviru 23. Nacionalne i 4. Međunarodne konferencije "Buka i vibracije", koja se od 17. do 19. okrobra održava u Nišu, u organizaciji Fakulteta zaštite na radu u Nišu, predviđeno je predstavljanje istraživačkih radova studenata iz tematskih oblasti Konferencije - buka i vibracija.

Opširnije: POZIV ZA UČEŠĆE NA STUDENTSKOJ POSTER SEKCIJI 23.NACIONALNE I 4.MEĐUNARODNE KONFERENCIJA "BUKA I...

starU ponedeljak, 23. jula 2012. godine, u beogradskom Medija Centru (Terazije 3), održaće se prva sesija u okviru predstavljanja prvog kruga podrške za organizacije civilnog društva u Republici Srbiji u okviru programa Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDHR). Na tribini će govoriti:

Opširnije: TRIBINA O NOVOM KRUGU PODRŠKE ZA OCD