Zašto je Srbija među zemljama sa najvećim rastom broja obolelih od raka? Šta naš zdravstveni sistem može da učini za nas?
Dođite da čujete odgovore na ova i još mnoga pitanja o zdravstvenom stanju građana Srbije i prodiskutujete sa kolegama i stručnjacima ovu temu.

Opširnije: "Panel: Zdravstveno stanje Srbije"

 

UNIVERZITETSKI CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE I SAVETOVANJE STUDENATA U BEOGRADU VAS POZIVA NA PREDAVANJE „STUDIRANJE BEZ GRANICA – KOMPAS ZA AKADEMSKU MOBILNOST“, U SKLOPU PROGRAMA KARIJERNOG INFORMISANJA I SAVETOVANJA.

Opširnije: INTERAKTIVNO PREDAVANJE „STUDIRANJE BEZ GRANICA“

Da li ste znali da na vaš javni nastup najviše utiče izraz lica, a najmanje ono što pričate (samo 7%)?! Koji su to mali trikovi koji pomažu da „kupite” svoju publiku? Kako da pobedite tremu koja vas muči i da nastupom ostavite sjajan utisak?

Opširnije: Veštine javnog nastupa/besplatni seminar

Kancelarija za mlade Grada Beograda pokreće novi projekat namenjan mladim Beograđanima - „Sa uspešnima na TI!“. Projekat će obuhvatiti niz interaktivnih tribina, na kojima će mladi ljudi moći da ostvare neposrednu komunikaciju sa uspešnim ljudima iz sveta biznisa, privrede, javnog života, umetnosti, kulture i sporta.

Opširnije: "Sa uspešnima na TI!"

ŽIVIMO ZAJEDNO - Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad Vas poziva da nam se pridružite u otvorenoj diskusiji koju organizujemo sa ciljem da udružimo znanja i iskustva, odmerimo potrebe i mogućnosti kako bismo procenili postojeće i predložili nove oblike podrške u zajednici, kao alternative institucionalizaciji osoba sa invaliditetom.

Opširnije: Poziv na otvorenu diskusiju: Sta posle?! - institucija ili zajednica za OSI

Debata o novom Zakonu o javnim nabavkama: petak 12. april 2013. godine, Kuća ljudskih prava i demokratije (Kneza Miloša 4, Beograd) od 10:00 - 12:00h

Opširnije: Svratiste kao primer nemoći države - poziv na javnu debatu o novom Zakonu o javnim nabavkama