banerAko ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje sedmu godinu zaredom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Opširnije: Konkurs za finansiranje Omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i...

U okviru projekta „Iskorak“, koji Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) sprovodi u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije (MOS), raspisujemo poziv za izbor opština za finansiranje lokalnih inicijativa za promociju zdravih i bezbednih stilova života, sa ciljem da podstaknemo aktivizam i aktivno učešće mladih u sredinama gde je prepoznata nedovoljna aktivnost aktera omladinske politike.

Opširnije: Poziv za finansiranje lokalnih inicijativa mladih za podsticanje zdravih i bezbednih stilova života

KONKURS gensekNaziv pozicije: Generalni/a sekretar/ka

Period angažovanja: 5 godina uz mogućnost produženja mandata za još 2 godine

Tip angažovanja: Po Ugovoru o radu

Opširnije: Konkurs za radno mesto: Generalni/a sekretar/ka - Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS)

Baza-Trenera-2-768x576Trenerska baza KOMS je struktura koja se sastoji iz skupa trenera/kinja sa ekspertizama, koji dele vrednosti i učestvuju u realizaciji programa KOMS-a. To je alat koji pruža podršku kroz edukaciju koristeći različite metodologije i koji doprinosi održivosti, razvoju i usavršavanju organizacije. Aktivnosti koje realizuje baza mogu biti volonterske ili imati profitni karakter. Treneri/kinje osećaju pripadnost bazi i motivaciju i kroz dogovor kreiraju standarde rada.

Opširnije: Javni poziv za izbor trenera/kinja u trenersku bazu KOMS

blue-300x148Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za 11praksi za studente/kinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Broj praktikanata: Ukupno 14

Opširnije: KONKURS ZA VOLONTERSKE PRAKSE

17d33669-825d-47a4-b223-021be8e7d9f9Dragi srednjoškolci,
Obaveštavamo vas da je izašao konkurs za novi tim Unije srednjoškolaca Srbije(UNSS). UNSS je omladinska nevladina organizacija osnovana 2003. sa ciljem da upozna srednjoškolce sa omladinskim aktivizmom i jača učeničke parlamente. Smatramo da je neophodno omogućiti svim učenicima pravo, prostor, priliku, podsticaj i podršku da razviju svoje ideje i ispolje svoje kreativne potencijale.
Ukoliko želite da se borite za svoja prava, da ohrabrujete druge srednjoškolce širom Srbije, radite na osnaživanju đačkih parlamenata i unapređujete se, ili sa druge strane,
razvijete svoju kreativnost i radite na promociji Unije, možete se prijaviti na konkurs do 28. novembra 2016. u ponoć. Link za konkurs se nalazi ovde.

Opširnije: Konkurs za novi tim Unije srednjoškolaca Srbije