bosBeogradska otvorena škola (BOŠ) je neprofitna, obrazovna organizacija građanskog društva osnovana 1993. godine. BOŠ osnažuje ljudske resurse, unapređuje javne politike i jača kapacitete civilnog, javnog i poslovnog sektora u cilju izgradnje boljeg društva zasnovanog na slobodi, znanju i inovacijama.

Opširnije: Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za poziciju Koordinator/ka projekata u okviru...

Fondacija Tempus objavljuje Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte za 2018. godinu, u okviru pripremnih mera za punopravno učešće Srbije u programu Erazmus+.
Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus + projekte za 2018. godinu, odnosi se isključivo na sledećih devet vrsta projekata za koje mogu konkurisati institucije i organizacije iz Srbije:

Opširnije: Nacionalni poziv 2018. za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) Srbija, u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine, uz finansijsku podršku Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), pokrenuo je maja ove godine projekat „Lokalni razvoj otporan na klimatske promene“. U okviru projekta objavljena su dva javna poziva: Izazov otvorenih podataka i Izazova za inovativna rešenja, 22.11.2017 godine. Rok za podnošenje prijave u okviru Izazova otvorenih podataka je 28.02.2018.g, a u okviru Izazova za inovativna rešenja 31.01.2018.g.

Opširnije: Poziv za inovativne ideje i rešenja u okviru Projekta Lokalni razvoj otporan na klimatske promene

10. oktobra 1897, pre tačno 120 godina, u laboratoriji kompanije Bayer, sintetisana je čista i stabilna acetilsalicilna kiselina. To je lek koji svakog dana koriste milioni ljudi širom sveta i koji se nalazi u gotovo svakoj kućnoj apoteci. Svojim značajem obeležio je vek za nama.

Opširnije: POZIV ZA NAGRADNI KONKURS ZA DIZAJN POSTERA ASPIRIN® protect – Štiti srce, čuva mozak

Konkurs „Možemo i mi“ sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations).

Opširnije: Konkurs Možemo i mi - Javni poziv za projekte neformalnih grupa i organizacija civilnog društva iz...