10463926 782677615116488 9124796444402024355 nFondacija za mlade Obrenovca je, uz podršku Građanskih inicijativa i Youth Build International programa, pokrenula Fond za komšijske inicijative, u okviru kog je raspisala konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa neformalnih grupa iz Obrenovca. Kako bi podstakla aktivno i solidarno učešće građana i građanki u ostvarivanju pozitivnih promena u zajednici, OYF je preko ovog programa obezbedila finansijsku podršku za minimum 10 projekata u Obrenovcu – a maksimalna vrednost svakog projekta je do 50.000,00 dinara.

Opširnije: Fondacija za mlade Obrenovca raspisala konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa...

Evropski pokret u Srbiji otvara konkurs za studente i studentkinje završnih godina fakulteta u Srbiji. Trinaestu godinu zaredom, u saradnji sa Fondacijom Robert Boš i Balkanskim fondom za demokratiju, organizujemo projekat Putujemo u Evropu koji najboljim studentima omogućava da upoznaju evropske zemlje i kulture iz prve ruke.

Opširnije: Putujemo u Evropu - konkurs za studente i studentkinje završnih godina fakulteta

KROVNA ORGANIZACIJA MLADIH SRBIJE (KOMS)  objavljuje konkurs za poziciju KOORDINATOR/KA PROGRAMA KOMS-A

Opširnije: KONKURS: Koordinator/ka programa KOMS-a

Otvoren poziv: „Jačanje EU integracija u Srbiji i Crnoj Gori“ objavljen 10. maja 2017.

Svrha poziva: Opšti cilj norveške podrške zemljama Zapadnog Balkana je doprinos vladavini prava i stabilnosti kroz inicijative koje promovišu:

Opširnije: Poziv za dostavljanje predloga projekata Ambasade Norveške u Beogradu

logo fondacije negativ 2014Fondacija SOS „Dečija sela Srbija“ je nevladina, humanitarna organizacija posvećena dobrobiti dece, jačanju porodica, poboljšanju uslova u kojima deca žive, kao i njihovog okruženja. Sa ciljem realizacije Projekta hitne pomoći ugroženoj deci i porodicama izbeglicama u tranzitu kroz Srbiju „Solidarnost“, SOS Dečija sela Srbija raspisala su konkurs za nove saradnike koji bi sa izbeglicama radili u Prihvatnom centru Obrenovac.

Opširnije: Posao u Obrenovcu: SOS Dečija sela Srbija traže saradnike za rad na Programu “Solidarnost”

Konkurs za Mlade LidereDelta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera.

Konkurs pod sloganom "Vanredni konkurs za izvanredne ljude" otvoren je od 18. maja i traje do nedelje 4. juna u ponoć. Zainteresovani mogu da se prijave isključivo putem interneta, na sajtu www.mladilideri.rs. Konkurs je namenjen diplomcima i apsolventima svih fakulteta.

Opširnije: Zbog novih projekata Delta vanredno zapošljava Mlade lidere