Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture poziva studente Građevinskog, Saobraćajnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Tehnološko - metalurškog, Arhitektonskog, Rudarsko - geološkog, FON-a, Pravnog, Matematičkog, Fizičkog, Biološkog, Ekonomskog, Filološkog i Fakulteta bezbednosti da se informišu o otvorenom pozivu za obavljanje prakse u sektorima i organima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva.

Opširnije: Drugi ciklus stručne prakse u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

U okviru projekta “SOCIETIES – Support of CSOs in Empowering Technical skills, Inclusion of people with disabilities and EU standards in South East Europe“, finansiranog od strane Evropske Unije, Caritas Srbije raspisuje poziv za podnošenje projekata za organizacije civilnog društva.

Opširnije: Poziv za podnošenje projekta za organizacije civilnog društva - Caritas

Grupa 484 sprovodi projekat “Solidarne mreže: ostvarivanje zajedničkih napora za zaštitu izbeglica i migranata” u saradnji  sa Ambasadom Kraljevine Norveške u Beogradu.

Kroz ovaj projekat Grupa 484 objavljuje Otvoreni konkurs za podnošenje predloga projekata u oblastima podrške i zaštite najugroženijih izbeglica i migranata u Srbiji i Makedoniji.

Opširnije: Konkurs za podnošenje predloga projekata u oblastima podrške i zaštite najugroženijih izbeglica i...

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je danas Konkurs za izbor najboljih projektnih ideja, koje za cilj imaju predstavljanje investicionog projekta u jednom regionu ili delu regiona u Republici Srbiji. 
 
Ukupan nagradni fond za najbolje rangirane predloge projektnih ideja je 4 miliona dinara, dok je vrednost prve nagrade milion dinara. Konkurs je otvoren do 31. marta, 2017. godine, a pravo učešća imaju projektni timovi akreditovanih visokoškolskih ustanova, koje može činiti jedan profesor u ulozi mentora i studenti te ustanove.

Opširnije: Konkurs za izbor najboljih projektnih ideja za razvoj regiona

ACTION SEE – Accountability, Technology and Institutional Openness Network in SEE announces:

Request for Applications

Grants for Civil Society Organizations

ACTION SEE announce this Request for Applications to provide support to civil society organizations to promote good governance and rule of law through a grant scheme awarding approximately 25-30 small grants to CSOs from Macedonia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Albania and Kosovo (5-6 grants per country), through the following two types of grants, in the range between EUR 6.000 to EUR 8.000 per grant:

Opširnije: Request for applications – Grants for civil society organizations

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je objavila Konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti evropskih integracija (Program).

Program se realizuje u okviru projekta „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“, koji BOŠ sprovodi uz podršku Švedske.

Opširnije: Transformator - konkurs za OCD u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti...