Logo Zelene Ideje 2017 TRAG fondacijaOtvoren je jubilarni peti konkurs Nacionalnog foruma za zelene ideje, koji nagrađuje najbolje ekološki orijentisane poslovne projekte. Inovativne ideje zasnovane na principima održivog razvoja imaće priliku da dobiju podršku u vidu donacije Trag fondacije, Fonda braće Rokfeler (RBF) i Erste Banke, a ove godine podršci se pridružio i novi partner – Humanitarna organizacija Church World Service (CWS).

Opširnije: Konkurs za inovativne ekološke projekte - peti Nacionalni forum za zelene ideje

Konkurs za honorarni posao: Stručno lice za pružanje prve pomoći u okviru projekta ”Oplaneti se, sačuvaj planetu”.

 

Opšte informacije

Poslodavac: Centar za razvoj obrazovanja ”Planeta”

Naziv pozicije: Stručno lice za pružanje prve pomoći

Opširnije: Centar Planeta zapošljava! Otvoren konkurs za honorarni posao!

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije u skladu sa čl. 38. Zakona o udruženjima („Sl užbeni glasnik RS”, broj 51/09 i 99/11 – dr. zakoni) , čl. 5. Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava z a finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja („Službeni glasnik RS”, br. 8 /12, 94/13 i 93/15) i čl. 8. Zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu („Službeni glasnik RS”, broj 99 /1 6) razdeo 23, funkcija 420, Program 0 1 0 1 Uređenje i nadzor u oblasti poljoprivrede, programska aktivnost 0001 Uređenje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja; ekonomska klasifikacija 481 – dotacije nevladinim organizacijama, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine raspisuje

Opširnije: Јavni konkurs za sufinansiranje projekata udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, a...

DANAS UČINI NEŠTO VAŽNO!

PRUŽI RUKU NEKOM DETETU I POMOZI MU DA SAVLADA SVE PREPREKE

Svaki dečak i svaka devojčica želi da ide u školu, da crta, piše, nauči neke lepe pesmice i druži se sa drugarima. I dok je većini nas to bilo omogućeno, postoje deca kojoj je potrebna dodatna podrška kako bi im se ova želja ostvarila. Baš tvoja podrška!

Opširnije: Кonkurs za terenske radnike Programa Obrazovanja

Ambasada Republike Poljske u Beogradu sa zadovoljstvom obaveštava da je otvoren ovogodišnji konkurs „Mali grantovi 2017” koji se finansira iz budžeta Republike Poljske

Opširnije: Konkurs „Mali grantovi 2017” - ambasada Republike Poljske

U okviru kampanje "Evropa. to si TI" organizuje se istoimeno takmičenje za najbolju ideju za unapređenje nastave ili kvaliteta učeničkog života za srednjoškolce u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije. Prijavni formular za takmičenje i detaljne informacije dostupne su na platformi evropatositi.rs.
Tražimo najbolje ideje, projekte i predloge kako da se poboljša kvalitet nastave i/ili učeničkog života, možda baš u vašoj školi! Takmičenje je otvoreno za sve srednjoškolce iz navedenih opština (osim za učenike završnih razreda).

Opširnije: Evropa, to si TI - Poziv za učešće u takmičenju!