Evropski pokret u Srbiji otvara konkurs za studente i studentkinje završnih godina fakulteta u Srbiji. Trinaestu godinu zaredom, u saradnji sa Fondacijom Robert Boš i Balkanskim fondom za demokratiju, organizujemo projekat Putujemo u Evropu koji najboljim studentima omogućava da upoznaju evropske zemlje i kulture iz prve ruke.

Opširnije: Putujemo u Evropu - konkurs za studente i studentkinje završnih godina fakulteta

KROVNA ORGANIZACIJA MLADIH SRBIJE (KOMS)  objavljuje konkurs za poziciju KOORDINATOR/KA PROGRAMA KOMS-A

Opširnije: KONKURS: Koordinator/ka programa KOMS-a

Otvoren poziv: „Jačanje EU integracija u Srbiji i Crnoj Gori“ objavljen 10. maja 2017.

Svrha poziva: Opšti cilj norveške podrške zemljama Zapadnog Balkana je doprinos vladavini prava i stabilnosti kroz inicijative koje promovišu:

Opširnije: Poziv za dostavljanje predloga projekata Ambasade Norveške u Beogradu

logo fondacije negativ 2014Fondacija SOS „Dečija sela Srbija“ je nevladina, humanitarna organizacija posvećena dobrobiti dece, jačanju porodica, poboljšanju uslova u kojima deca žive, kao i njihovog okruženja. Sa ciljem realizacije Projekta hitne pomoći ugroženoj deci i porodicama izbeglicama u tranzitu kroz Srbiju „Solidarnost“, SOS Dečija sela Srbija raspisala su konkurs za nove saradnike koji bi sa izbeglicama radili u Prihvatnom centru Obrenovac.

Opširnije: Posao u Obrenovcu: SOS Dečija sela Srbija traže saradnike za rad na Programu “Solidarnost”

Konkurs za Mlade LidereDelta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera.

Konkurs pod sloganom "Vanredni konkurs za izvanredne ljude" otvoren je od 18. maja i traje do nedelje 4. juna u ponoć. Zainteresovani mogu da se prijave isključivo putem interneta, na sajtu www.mladilideri.rs. Konkurs je namenjen diplomcima i apsolventima svih fakulteta.

Opširnije: Zbog novih projekata Delta vanredno zapošljava Mlade lidere

minsMinistarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Sektor za razvojne poslove i poslove planiranja, Grupa za unapređivanje rodne ravnopravnosti, na osnovu člana 16. stav 1. Zakona o ministarstvima („Službeni glasnik RS”, br. 44/14, 14/15, 54/15 i 96/15–dr.zakon), a u skladu sa članom 38. stav 2. Zakona o udruženjima („Službeni glasnik RS”, br. 51/09 i 99/11–dr.zakoni) i Tačke 2.1 Akcionog plana za sprovođenje Nacionalne strategije za rodnu ravnopravnost (2016–2018) („Službeni glasnik RS”, broj 4/16) – raspisuje Konkurs za zainteresovana udruženja za podnošenje predloge projekata koji će biti finansirani iz budžeta Republike Srbije, a u vezi sa poboljšanjem ekonomskog položaja žena.

Opširnije: Konkurs za poboljšanje ekonomskog položaja žena