Omladina JAZAS-a Kragujevac, u okviru projekta "Volonterizam: prava i odgovornosti" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, raspisuje poziv za predstavnike/ce organizacija civilnog društva (OCD) iz Srbije za učestvovanje na

Opširnije: Poziv za predstavnike/ce OCD-a - OBUKA ZA VOLONTERSKI MENADŽMENT

Atlantski savet Srbije uz podršku ambasade SAD u Beogradu i NATO odeljenja za javnu diplomatiju , organizuje trodnevni seminar u okviru projekta “Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi i činjenice”. Seminar će biti održan u Ečkoj, od 1. do 3. septembra i namenjen je mladim novinarima i studentima završnih godina studija iz oblasti novinarstva.

Opširnije: Trodnevni seminar u okviru projekta “Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi...

AmChamps letnja škola - logoAmerička privredna komora u Srbiji (AmCham) i Banca Intesa pozivaju studente Beogradskog univerziteta da se do 15. avgusta prijave za AmChamps letnju školu, jedinstveni dvonedeljni program koji će se od 23. do 29. avgusta održati u prostorijama AmCham-a i Banca Intesa.

Opširnije: Otvorene prijave za AmChamps letnju školu powered by Banca Intesa

Do you have plans to be a “leader” in your village / town / community?

Do you want to learn about activism, entrepreneurship, digital skills and media?

Do you think that your “voice” is important in your community and you want to be heard?

Interested? Then apply to “My village, our network”

Opširnije: Open call for participants – “My village, our network”

booksmakeyoumove-alignthoughtsVoliš da čitaš? Pišeš? Nije ti strano da slušaš druge i da razgovaraš? Onda je ovo poziv za tebe!

Radionica kreativnog čitanja i pisanja “Čarolija čitanja” namenjena je mladima od 14 do 20 godina. Ciklus od sedam trosatnih radionica, učesnike će provesti kroz različite književne i umetničke epohe na kojima će dobiti priliku da pišu, čitaju i razgovaraju. Kroz kreativne zadatke i igre polaznici će na zanimljiv način moći da sagledaju pisce, književna dela i periode u umetnosti i književnosti. Pažnja! To neće ličiti na školu! Nema ocenjivanja, isključivo tačnih i pogrešnih odgovora i obaveznih odgovaranja. Koncept radionice podržava slobodno izražavanje mišljenja i ideja, a posebno neguje kreativnost, smeh i druženje.

Opširnije: Radionice kreativnog čitanja i pisanja

Projekat „Svetska znanja za razvoj mladih“ je u potrazi za učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola u Republici Srbiji!

Projekat koji sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu, finansira Ministarstvo omladine i sporta, predstavlja dugoročni, održivi projekat, obrazovnog i takmičarskog karaktera, sa naglaskom na aktivnom učešću mladih na lokalnom nivou.

Opširnije: Otvoren konkurs za srednjoškolce - projekat ,,Svetska znanja za razvoj mladih”