radionica-ciljeviBesplatna radionica "Moje novogodišnje odluke" biće održana u petak 22.12.2017. od 10 do 13h u ulici Zdravka Čelara 12 u Beogradu. 

Opširnije: Besplatna radionica za srednjoškolce

Centar za edukaciju i unapređenje društva u saradnji sa partnerima iz 11 evropskih zemalja sprovodi lokalne radionice za podizanje svesti o Globalnim ciljevima održivog razvoja koji predstavljaju novu razvojnu agendu UN za period od 2016-2030 godine i koji su nasledili milenijumske ciljeve razvoja.

Opširnije: Global Responsibility Education

Fondacija Tempus organizuje besplatne jednodnevne radionice sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru omladinske komponente Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ EU za 2018. godinu

Opširnije: Besplatne radionice za pisanje projekata - KA1 Erazmus+ mladi

Маглов сајтBez obzira da li ste se odlučili da otvorite frizerski salon, prodavnicu unikatnog nameštaja ili pekaru, vaš biznis ne može biti uspešan ukoliko zanemarite onlajn prodaju. Društvene mreže već dugo ne predstavljaju samo zabavu i način komunikacije, već i sjajnu mogućnost da svoje proizvode ponudite i promovišete svojim potencijalnim kupcima. Priliku da više saznate o ovoj temi imaćete ukoliko nam se pridružite na predavanju u hotelu Radisson Blu, 26. novembra u sali M3 od 14:30h.

Opširnije: Internet prodaja – Upotreba društvenih mreža

Grupa „Hajde da…“ raspisuje konkurs za mlade (18-30 godina) iz Beograda, koji žele da steknu osnovna znanja kako da svoju ideju pretoče u kratak društveno angažovani film. Obuka će biti realizovana u periodu od 2. do 6. decembra u Kulturnom centru REX (Jevrejska 16) i vodiće je Ivan Stojiljković i Suzana Krstić. Radionice će trajati po 6 sati tokom svakog od navedenih dana (uz dve kratke pauze).

Opširnije: Obuka za pravljenje kratkog društveno angažovanog filma

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Opširnije: Konkurs za polaznike „Evropske škole debate“