YPClogo.PNGThe Youth Peace Camp engages young people and youth organisations from conflict affected regions in dialogue and conflict transformation activities based on human rights education and intercultural learning during and after the camp.

Opširnije: Youth Peace Camp 2017

“Centar za marginu” vas poziva da se prijavite za učešće u prolećnom semestru Škole medijske pismenosti. 

Naša “Škola medijske pismenosti” je inovativan program usmeren na sva osnovna uporišta medijske pismenosti, te podeljen u četiri segmenta:

Opširnije: Prijava za polaznike i polaznice Škole medijske pismenosti

U okviru projekta „Iskorak“, koji sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, u saradnji sa EU info centrom, biće organizovan program čiji je cilj informisanje i edukacija udruženja građana za prikupljanje sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova. U okviru ovog programa na proleće 2017. godine u planu je i organizacija „Info dana“, trodnevne obuke za prikupljanje sredstava i pisanje projekata, kao i priprema informativne brošure o prikupljanju sredstava.

Opširnije: PočetnaVesti Saznajte više o prikupljanju sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova!

Cilj projekta „Inovacije u učenju na daljinu u službi omladinskog rada i neformalnog obrazovanja u Evropi“ je poboljšanje kvaliteta neformalnog obrazovanja i omladinskog rada u zemljama Zapadnog Balkana i EU. Aktivnosti projekta će korak-po-korak povećavati kapaciteta omladinskih radnika, trenera, nastavnika, vaspitača i istraživača iz 8 zemalja učesnica (Finska, Litvanija, Španija, Albanija, Kosovo, Hrvatska, Makedonija i Srbija).

Opširnije: Poziv za učesnike - Razvoj veština učenja na daljinu – uvod u Moodle LMS za omladinske radnike/ce...

Inkluzivni pokret raspisuje poziv za 3 učenika na trening “Empowering Youth Entrepreneurship through Capacity-building Activities and Networking” koji će se održati u Prizrenu, Kosovo od 19 – 26/02/2017.Tema treninga je preduzetništvo i edukacija mladih o preduzetništvu

Opširnije: Poziv za učesnike za trening “Empowering Youth Entrepreneurship through Capacity-building...

Organizacija THE EUROPEAN YOUTH ORGANIZATION FOR INTERNATIONAL COOPERATION raspisuje poziv za učešće na projektu EU SCHOOL OF T-SKILLS & SELF EMPLOYMENT za tri učesnika iz Srbije.

Opširnije: Poziv za učestvovanje na treningu EU SCHOOL OF T-SKILLS & SELF EMPLOYMENT