The Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe is inviting one young person per member State to come to Strasbourg to take an active part in its 32nd and 33rd sessions and develop their own grass-roots project back home as part of the Congress’ initiative “Rejuvenating politics”.

Opširnije: Call for applications for young people - Sessions 2017 - Congress of Local and Regional...

Logo AOP-1Zanima te omladinska politika?

Smatraš da je aktivno učešće mladih važno?

Krovna organizacija mladih Srbije vas poziva da se prijavite na našu Akademiju omladinske politike, jednosemestralni obrazovni program na kojem ćete imati priliku da čujete od iskusnih predavača/ica, kao i uspešnih omladinskih radnika/ca i aktivista/kinja šta je omladinska politika i kako doprineti borbi za interese mladih, njihovom većem učešću u društvu i procesima donošenja odluka, kao i unapređenju kvaliteta njihovog života.  

Opširnije: Konkurs za učešće u jednosemestralnom programu AKADEMIJA OMLADINSKE POLITIKE

Poslovi za5U okviru velikog nacionalnog projekta „Budućnost #za5“ koji je pokrenuo „Centar E8“ uz stratešku podršku „Unije srednjoškolaca Srbije“ kao odgovor na veliku stopu nezaposlenosti mladih (čak 43%), tokom decembra i januara biće organizovana interaktivna predavanja pod nazivom „Poslovi #za5“. Cilj ovih predavanja je da srednjoškolcima približe aktuelna i najtraženija zanimanja kako bi im se predstavile mogućnosti koje imaju na raspolaganju i pomoglo u njihovom daljem izboru i profilisanju.

Opširnije: POSLOVI #ZA5 = BUDUĆNOST #ZA5

Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja Kreativna sinergija "Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja i novinarstva na srpskom i engleskom jeziku, namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom željom i ambicijom da se bave pisanjem. Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, organizovanom u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.

Opširnije: Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

NFLJ LOGOPozivamo sve zainteresovane studente do 26 godina starosti da se prijave na konkurs za pohađanje kursa javnog nastupa: „Moje najbolje ja“ koje organizuje Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima u saradnji sa udruženjem građana OEF.

Opširnije: Kurs javnog nastupa: „Moje najbolje ja“

indexPriština 10-19 februar 2017. i Buseni (Rumunija) 23. jun- 2. jul 2017.

Ukoliko ste zainteresovani da naučite šta je to Forum teatar, zašto se koristi  i kako da koristite teatarske tehnike u radu sa mladima prijavite se na trening  Rehearsal for Love.

Opširnije: Poziv na trening “REHEARSAL FOR LIFE”