Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja Kreativna sinergija"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja i novinarstva na srpskom i engleskom jeziku, namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom željom i ambicijom da se bave pisanjem. Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, organizovanom u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.

Opširnije: Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

Obuka za startapove u oblasti zaštite životne sredine za mlade održaće se u periodu od maja do oktobra 2017. godine u Beogradu, i sastojaće se iz serije od tri dvodnevne obuke. U periodu između dvodnevnih obuka, predavači će ujedno biti i mentori učesnicima kako bi im pomogli da na što bolji način razviju svoje startap inicijative. Cilj obuke je da promoviše ekološko preduzetništvo i da olakša mladima pristup tržištu rada tako što će im pružiti neophodna znanja, inspirisati ih i motivisati da sopstvene ideje realizuju kroz startapove.

Opširnije: Obuka za razvoj startapa u oblasti zaštite životne sredine

elssaEvropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA) Beograd vas poziva da se prijavite na IX ELSA-inu školu za buduće lidere „Izazovi i problemi mladih u 2017. godini“ koja će se održati od 27. aprila 2017. godine do 30. aprila 2017. na Zlatiboru u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“.

Opširnije: KONKURS ZA UČESNIKE IX ELSA-ine škole za buduće lidere

ruritaniaDa li znate nekoga ko ima između 16 i 22 godine, živi u maloj sredini, nema kompjuter, verovatno ne koristi internet, nema novca za putovanja i verovatno nije nikad putovao iz zemlje? Obradujte ih ovim pozivom, jer

Opširnije: Poziv za učesnike - RUR.IT.A.N.I.A. Program međunarodne mobilnosti i digitalnih veština mladih...

Baner ErasmusEU info centar i ESN BelUPgrade (Mreža studenata Erasmusa Beograd) vas pozivaju na Erasmus+ Chat koji će se održati u utorak 11. aprila u prostorijama EU info centra na adresi Kralja Milana 7 sa početkom od 18 časova.

Opširnije: Erasmus+ chat i radionica "Kako napisati motivaciono pismo koje će me odvesti do razmene"

Grupa "Hajde da...", kao partner projektu "LILI - Living Library for social inclusion", raspisuje poziv za troje učesnika/ca, koji će prisustvovati treningu u Palermu, u Italiji, u periodu od 22-29.06.2017, a nakon toga organizovati jednu Živu biblioteku u Srbiji. Sve detalje možete naći u Info pack-u na linku http://ceipes.org/corso-di-formazione-internazionale-lili-living-library-for-social-inclusion-a-giugno-a-palermo-itaeng-version/

Opširnije: Poziv na trening - “LILI – Living Library for Social Inclusion”