elssaEvropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA) Beograd vas poziva da se prijavite na IX ELSA-inu školu za buduće lidere „Izazovi i problemi mladih u 2017. godini“ koja će se održati od 27. aprila 2017. godine do 30. aprila 2017. na Zlatiboru u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“.

Opširnije: KONKURS ZA UČESNIKE IX ELSA-ine škole za buduće lidere

ruritaniaDa li znate nekoga ko ima između 16 i 22 godine, živi u maloj sredini, nema kompjuter, verovatno ne koristi internet, nema novca za putovanja i verovatno nije nikad putovao iz zemlje? Obradujte ih ovim pozivom, jer

Opširnije: Poziv za učesnike - RUR.IT.A.N.I.A. Program međunarodne mobilnosti i digitalnih veština mladih...

Baner ErasmusEU info centar i ESN BelUPgrade (Mreža studenata Erasmusa Beograd) vas pozivaju na Erasmus+ Chat koji će se održati u utorak 11. aprila u prostorijama EU info centra na adresi Kralja Milana 7 sa početkom od 18 časova.

Opširnije: Erasmus+ chat i radionica "Kako napisati motivaciono pismo koje će me odvesti do razmene"

Grupa "Hajde da...", kao partner projektu "LILI - Living Library for social inclusion", raspisuje poziv za troje učesnika/ca, koji će prisustvovati treningu u Palermu, u Italiji, u periodu od 22-29.06.2017, a nakon toga organizovati jednu Živu biblioteku u Srbiji. Sve detalje možete naći u Info pack-u na linku http://ceipes.org/corso-di-formazione-internazionale-lili-living-library-for-social-inclusion-a-giugno-a-palermo-itaeng-version/

Opširnije: Poziv na trening - “LILI – Living Library for Social Inclusion”

Uz podršku Kancelarije za mlade Stari Grad, organizacija Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom pod nazivom “U pravo vreme” koji će se održati u subotu 8. aprila, sa početkom u 12h, u Omladinskom centru Stari grad, Ulica Maršala Birjuzova 58.

Opširnije: TRENING “U PRAVO VREME”

LogoIAOrganizacija Forum mladih sa invaliditetom i banka Societe Generale Srbija započinju realizaciju šestog ciklusa programa Inkluzivna akademija, koji ima za cilj unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na tržištu rada.

Opširnije: Otvoren poziv za VI generaciju polaznika Inkluzivne akademije