TACSO Građanskih inicijativa, Resursni centar za sve organizacije civilnog društva (OCD) u Srbiji, raspisuje poziv za Trening za organizovanje zajednice u službi javnog zastupanja namenjen organizacijama koje žele da se razvijaju i doprinesu pozitivnim promenama u svojoj sredini kroz pokretanje incijativa i organizovanje kampanja.

Opširnije: Trening za organizovanje zajednice u službi javnog zastupanja namenjen organizacijama

18678897 1561872543883030 235833736 nOrganizacija Broader Perspective Project i Otvorena komunikacija organizuju ovog leta od 12. do 16. juna radionice na temu Nacionalni identitet: pokretač konflikta ili čuvar nacije. Na projekat se mogu prijaviti studenti i mladi(18-25 godina). Prijavom na radionice mladi će moći da prošire svoje znanje na teme:

Opširnije: Radionice na temu Nacionalni identitet: pokretač konflikta ili čuvar nacije?

BOŠ otvoren konkurs za Studije budućnostiBeogradska otvorena škola poziva studente koji će u oktobru 2017. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“.

Opširnije: Beogradska otvorena škola upisuje XXV generaciju na jednogodišnji program "Studije budućnosti"

Slika - JA MOGU LABPoziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce “JA MOGU” - Beograd, 3. i 4. jun 2017. Popunite prijavu ovdehttp://bit.ly/2qUzcWUili nam pišite direktno na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Rok za prijavu je 31. maj. Broj mesta je ograničen.

Po završenom seminaru svi učesnici koji su bili prisutni na najmanje 80% treninga dobijaju sertifikat za 16 sati stručnog usavršavanja unutar institucije.

Opširnije: Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce

Late Applications ISWiB2017Organizacija Svetski omladinski talas odlučila je da otvori naknadne prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2017 (ISWiB International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom ,,Mladi na delu“.  

Opširnije: Otvorene su naknadne prijave za učešće u 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

predavanja omladinski centarKancelarija za mlade Stari grad i Škola retorike i javnog nastupa organizacije Centar za javni govor pozivaju sve zainteresovane da posete seriju predavanja na temu javnog nastupa i retorike koja će se održati u prostorijama novootvorenog Omladinskog centra Stari grad u ulici Maršala Birjuzova 58. Tokom tri predavanja biće reči o tehnikama za uspešan javni nastup, o tome šta je trema i kako je prevazići i najzad, kako napisati i izgovoriti kvalitetan govor. 

Opširnije: Serija predavanja na temu javnog nastupa i retorike