Slika - JA MOGU LABPoziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce “JA MOGU” - Beograd, 3. i 4. jun 2017. Popunite prijavu ovdehttp://bit.ly/2qUzcWUili nam pišite direktno na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Rok za prijavu je 31. maj. Broj mesta je ograničen.

Po završenom seminaru svi učesnici koji su bili prisutni na najmanje 80% treninga dobijaju sertifikat za 16 sati stručnog usavršavanja unutar institucije.

Opširnije: Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce

Late Applications ISWiB2017Organizacija Svetski omladinski talas odlučila je da otvori naknadne prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2017 (ISWiB International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom ,,Mladi na delu“.  

Opširnije: Otvorene su naknadne prijave za učešće u 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

predavanja omladinski centarKancelarija za mlade Stari grad i Škola retorike i javnog nastupa organizacije Centar za javni govor pozivaju sve zainteresovane da posete seriju predavanja na temu javnog nastupa i retorike koja će se održati u prostorijama novootvorenog Omladinskog centra Stari grad u ulici Maršala Birjuzova 58. Tokom tri predavanja biće reči o tehnikama za uspešan javni nastup, o tome šta je trema i kako je prevazići i najzad, kako napisati i izgovoriti kvalitetan govor. 

Opširnije: Serija predavanja na temu javnog nastupa i retorike

 MMM3996 SmallRails Girls Beograd zajednica je prošle godine povodom Međunarodnog dana devojaka u informaciono-komunikacionim tehnologijama (International Girls in ICT day) organizovala prvu zasebnu radionionicu posvećenu samo tinejdžerkama.

Opširnije: Besplatna radionica upoznavanja sa web programiranjem za tinejdžerke

Naša iAkademija nudi tržišno potrebna znanja koja su u skladu sa svetskim trendovima. U izgradnji iAkademije učestvuje veliki broj stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Okupljanjem najkvalitetnijih ljudi i realizacijom najkreativnijih ideja izabranih u moru ideja koje naš tim poseduje, za kratko vreme pokazujemo merljive rezultate!

Opširnije: Praksa za prevodice

atlantski-savet-srbijeU okviru projekta „Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija - mitovi i činjenice“ Atlantski savet Srbije 25. maja sa početkom u 18 časova organizovaće prvu u nizu radionica za mlade novinare i student završnih godina studija iz oblasti novinarstva. Ova radionica predstavlja inovativni i interaktivni vid neformalne edukacije i razmene iskustava u kome učesnici direktno uzimaju učešće u kreiranju i vođenju diskusije sa našim istaknutim i proslavljenim novinarima. Studenti završnih godina studija novinarstva i mladi novinari sa teritorije grada Beograda, biće osposobljeni i podstaknuti za prikupljanje podataka i analizu medija, na osnovu sugestija i smernica koje će im dati uvaženi predavači iz oblasti novinarstva ali i drugi gosti.

Opširnije: Radionica: Evro-atlantske integracije: U očima srpskih medija - mitovi i činjenice