Grupa „Hajde da…“ raspisuje konkurs za mlade (18-30 godina) iz Beograda, koji žele da steknu osnovna znanja kako da svoju ideju pretoče u kratak društveno angažovani film. Obuka će biti realizovana u periodu od 2. do 6. decembra u Kulturnom centru REX (Jevrejska 16) i vodiće je Ivan Stojiljković i Suzana Krstić. Radionice će trajati po 6 sati tokom svakog od navedenih dana (uz dve kratke pauze).

Opširnije: Obuka za pravljenje kratkog društveno angažovanog filma

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Opširnije: Konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Skola debate ilustracijaProjekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Opširnije: Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Inkluzivni pokret raspisuje konkurs za mlade (18-30 godina) koji žele da učestvuju na omladinskoj razmeni All inclusive – Applying Artistic Theater Methods in Youth Work with Handicapped or Disadvanteged Youth u Ključu, Bosni u periodu od 03.11.2017 - 11.11.2017. godine.

Opširnije: Poziv za učešće na omladinskoj razmeni All inclusive

skolasajtOve jeseni, u Startit Centru Novi Sad, organizovaćemo besplatni kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Kurs se sastoji iz dva dela, HTML-a i CSS-a kao prvog i JavaScripta kao drugog dela.

Opširnije: Prvi besplatni kurs pravljenja sajtova u Novom Sadu za žene — prijavi se ili prosledi

Pozivamo vas da se prijavite na omladinsku razmenu ’’Luciernaga Project’’ na koji kao partneri španske organizacije  DeAmicita šaljemo 4 naša učesnika/učesnice uzrasta od 18 do 25 godine. Omladinska razmena će se održati u malom mestu Gargantilla del Lozoya blizu Madrida u Španiji od 10.-20. jula (10. dolazni, 20. odlazni dan).

Opširnije: POZIV ZA UČESNIKE: omladinska razmena Luciernaga - Španija 10. - 20 jul 2017