Danas, 24. marta, zvanično je otvoren prvi humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair u Ultra Centru Galaktika u Delta City-ju.
Takmičari su turnir započeli retro igricom CS 1.6, dok će za sutrašnju vatrenu atmosferu biti zadužena mnoga poznata imena domaće gejming scene kao što su Baka Prase, Sa1na, JSRapunzel, Zon1q, NikolaRN i Isidora Maksić.

Opširnije: Počeo USF Gaming Fair - Igraj za Ognjena!

17410343 10211025842873722 588372900 nPrivredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Opširnije: “PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

ttbd1Studenti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu, organizuju Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce saobraćajnih fakulteta i visokih saobraćajnih škola „Transport and Traffic Business Days".

Opširnije: Sajam poslova i praksi 21. i 22. marta u Beogradu!

DSC 0191Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, uspešno je organizovala jedanaesti Case Study Show, koji se održao od 3. do 11. marta, na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku
svim mladim i ambicioznim studentima Beogradskog univerziteta da rešavanjem realnog poslovnog problema nekog od partnera projekta svoje teorijsko znanje primene u praksi.

Opširnije: Uspešno završen jedanaest Case Study Show

Set VudiSet Vudi, organizator zajednica i trener u organizaciji Momentum iz Sjedinjenih Američkih Država, održaće predavanje posvećeno osnivanju društvenih pokreta, u petak 24. marta u Amfiteatru Fakulteta političkih nauka (Jove Ilića 165) sa početkom u 18 časova. Posetioci predavanja imaće priliku da saznaju koje tehnike organizovanja zajednice dovode do masovnih, decentralizovanih i održivih društvenih pokreta, ali i o primerima pokretanja promena u lokalnim zajednicama.

Opširnije: Set Vudi na Fakultetu političkih nauka

BBICC Fotografija za najavu1 SmallBelgrade Business International Case Competition (BBICC) ponovo okuplja nabolje svetske univerzitete u Beogradu na takmičenju koje će se održati na Fakultetu organizacionih nauka (FON) od 3. do 8. aprila 2017. godine.

BBICC je jedino takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja u Jugoistočnoj Evropi koje je rangirano među najboljih pet takmičenja ovog tipa prema Univerzitetu u Oklandu.

Opširnije: Belgrade Business International Case Competition: Najbolji studenti po peti put u Beogradu