Spremi se za5 radionice 2U okviru velikog nacionalnog projekta za mlade „Budućnost #za5“, za samo mesec dana, 1.180 srednjoškolaca iz 10 gradova u Srbiji prošlo je kroz edukativne radionicepod nazivom „Spremi se #za5“. Zahvaljujući ovom projektu koji je finansijski podržala Coca-Cola Fondacija, mladi su imali priliku da nauče kako da kreiraju kvalitetan CV, naprave dobar LinkedIn profil i spreme se za intervju za posao.

Opširnije: VIŠE OD 1.000 MLADIH SPREMNO ZA PRVI POSAO

IMG 6189Studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu su generalni pobednici međunarodnog turnira EuroValencia 2017, koji je održan od 21. do 23. aprila u Španiji. Turnir je okupio preko 800 učesnika sa 27 različitih univerziteta i biznis škola iz Italije, Španije, Švedske, Engleske, Argentine i dr.

Opširnije: Sportisti FON-a pobednici u Valensiji

Fotografija 2SERIJA BESPLATNIH SEMINARA u organizaciji udruženja Razlivalište najaviće najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva u Evropi I šire. Mladi iz nekoliko gradova u Srbiji, željni novih iskustava i prilika da stvaraju promene u svojoj zajednici, sa novim prolećem moći će da steknu i nova znanja o ovoj egzotičnoj oblasti nove ekonomije.

Opširnije: April u znaku socijalnih inovacija

BBICC 2017 Drugo MestoU subotu, 8. aprila 2017. godine zvanično je završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2017.

Ukupno 64 studenta sa 16 univerziteta iz Amerike, Australije, Kanade, Portugala, Danske, Norveške, Hong Konga, Singapura, Tajlanda i Srbije rešavalo je dve studije slučaja u okviru petog internacionalog studentskog takmičenja u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC) 2017. BBICC takmičenje održano je od 3. do 8. aprila u organizaciji Centra za poslovne studije slučaja Fakulteta organizacionih nauka (FON) i studentske organizacije Case Study Club.

Opširnije: Završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – BBICC 2017

17820940 1584305454931384 997761081 nProleće sa sobom donosi spektar svih boja, muziku raznih krajeva, ukuse iz mnogih delova sveta i ljude iz zemalja koje možda niste posetili do sada. Ali gde naći sve to na jednom mestu?

Događaj pod nazivom ,,Globalno selo u Beogradu” održaće se u ponedeljak 10.04. u periodu od 16h do 18h u Studentskom parku!

Opširnije: Globalno selo – kultura sveta u Beogradu

EY na TI FB INSProjekat “Sa EY na TI” je namenjen studentima i diplomcima Pravnog fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu sa ciljem da kroz poslepodnevno druženje u neformalnoj atmosferi upoznate zaposlene u našoj kancelariji u Beogradu. Tom prilikom dobićete neophodne informacije o kretanjima na tržištu savremenih konsultantskih usluga, veštinama i znanjima potrebnim za rad u našoj kompaniji, kao i načinima za profesionalno usavršavanje. Naši predstavnici će Vam ukаzati ne sаmo nа nаčine kаko dа unаpredite svoju konkuretnost nа tržištu konsultantskih usluga, već će Vam pomoći dа uvidite vаžnost lične inicijаtive i proаktivnosti u reаlizаciji profesionаlnih ciljeva.

Opširnije: Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Srbija)zajedno sa kompanijom Ernst &...