NASLOVNA YES SLIKA Business Info Group i nedeljnik VREME pod pokroviteljstvom Radio televizije Srbije organizuju trodnevni događajForum mladih lidera Srbije – YES!”.

Forum ima za cilj da okupi 100 mladih lidera iz cele Srbije, poveže ih, motiviše za pokretanje inicijativa u društvu, usavršavanje i razvoj poslovnih veština i širenju kruga kontakata.

Opširnije: Prijavite se za najveće okupljanje mladih lidera Srbije

Učesnici programa SupersteErste Banka pokreće novi ciklus Superste.net programa za podršku inovativnim idejama mladih, kreativnih pojedinaca i grupa koji stvaraju održive programe i sadržaje u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja. Rok za prijavu projekata je 5. maj 2017. godine, a pravo učešća imaju formalne i neformalne grupe i pojedinci. Svi učesnici imaće mentorsku podršku u razvoju ideja. Mentori su istaknuti eksperti iz oblasti marketinga, komunikacija, ljudskih resursa, dizajna, projektnog menadžmenta, kulture i preduzetništva. Ukupan fond za relizaciju ideja iznosi 7,2 miliona dinara.

Opširnije: Superste.net – novi talas podrške inovativnim idejama mladih

Danas, 24. marta, zvanično je otvoren prvi humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair u Ultra Centru Galaktika u Delta City-ju.
Takmičari su turnir započeli retro igricom CS 1.6, dok će za sutrašnju vatrenu atmosferu biti zadužena mnoga poznata imena domaće gejming scene kao što su Baka Prase, Sa1na, JSRapunzel, Zon1q, NikolaRN i Isidora Maksić.

Opširnije: Počeo USF Gaming Fair - Igraj za Ognjena!

17410343 10211025842873722 588372900 nPrivredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Opširnije: “PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

ttbd1Studenti Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu, organizuju Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce saobraćajnih fakulteta i visokih saobraćajnih škola „Transport and Traffic Business Days".

Opširnije: Sajam poslova i praksi 21. i 22. marta u Beogradu!

DSC 0191Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, uspešno je organizovala jedanaesti Case Study Show, koji se održao od 3. do 11. marta, na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku
svim mladim i ambicioznim studentima Beogradskog univerziteta da rešavanjem realnog poslovnog problema nekog od partnera projekta svoje teorijsko znanje primene u praksi.

Opširnije: Uspešno završen jedanaest Case Study Show