sc15 6 MediumSvesni važnosti neformalnog obrazovanja i stvaranja internacionalnih poznanstava, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom „Think LEAN”.

Opširnije: Međunarodni stručni akademski seminar „Think LEAN”

Za 4 dana istice rok za prijavu za zajednički konkurs Univerziteta u Beogradu- Centra za razvoj karijere i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Otvorena mesta za praksu ponudili su sledeće organizacije – AirSERBIA, Aerodrom Nikola Tesla, Železnice Srbije, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP Putevi Srbije, Agencija za upravljanje lukama i druga javna preduzeća, stručne ustanove i agencije iz resora ministarstva. Zanimljive pozicije na kojima će praktikanti raditi su, između ostalih, i Letačka operativa, IT sektor, Ljudski resursi, Sektor za vazdušni saobraćaj i transport opasne robe, Sektor za tehničko kolske poslove…

Opširnije: Još 4 dana za prijavu na konkurs za 130 zanimljivih pozicija za praksu za studente Univerziteta u...

slika3Studenti Fakulteta organizacionih nauka: Anja Spasojević, Miloš Milosavljević, Nemanja Jevtić i Velizar Stefanović, osvojili su prvo mesto na Internacionalnom takmičenju u upravljanju projektima “International Project Management Championship 2017”.

Opširnije: Studenti FON-a osvojili prvo mesto na Internacionalnom takmičenju u upravljanju projektima...

18740178 132935707265248 2895536818342790597 nTrodnevni SmartCity.Education festival održan je u hotelu Radisson Blu Old Mill u organizaciji Fridrih Nauman fondacije i Udruženja BEUM između 26. i 28. maja.

Centralni događaj festivala bila je trodnevna konferencija na kojoj su govorili eksperti iz domena pametnih gradova iz regiona i Evrope. Pored konferencije gosti su imali priliku da posete radionicu "CityOS Air Story" o tehnološkim rešenjima za poboljšanje kvaliteta vazduha, Kids Lab radionicu za decu školskog uzrasta na temu robotike, kao i Fuckup Night, svetski brend nastao u Meksiku 2012. godine gde preduzetnici pred publikom govore o svojim najvećim neuspesima i šta su iz njih naučili.

Opširnije: Završen prvi SmartCity.Education Festival 2017

Slika za saopštenjeKako da napišem dobar CV? Da li sam previše izazovno obučena? Kako da ostavim dobar utisak na razgovoru za posao? Da li je to dovoljno? Sve su ovo pitanja koja muče svaku mladu osobu na samom početku karijere. Ukoliko i ti imaš slične dileme, Vruća stolica te priprema za tvoj najveći izazov do sada. Ovo je tvoja prilika!

Opširnije: Ovo je tvoja prilika: Vruća stolica 2017

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji JTI u četvrtak 25.maja 2017.godine od 11 časova.  Poseta je namenjena studentima završnih godina osnovnih i master studija i diplomiranim studentima Ekonomskog, Pravnog i Fakulteta organizacionih nauka.

Opširnije: Poseta kompaniji JTI