DSC 0222 SmallNe propustite jubilarni peti po redu projekat Dani prakse u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koji predstavlja idealnu prliku za stručno usavršavanje i namenjen je svim studentima koji su u potrazi za praksom.

Opširnije: Zakoračite ka uspehu kroz projekat Dani prakse

FCBNova sportska društvena mreža Playerhunter stupila je u saradnju sa predstavnicima zvaničnog Barseloninog kampa i tim povodom obezbedila svojim korisnicima besplatna mesta u kampu. Priliku da se za ova mesta prijave imaće svi mladi fudbaleri registrovani na ovoj mreži.

Opširnije: BESPLATNO U BARSELONIN KAMP - Za sve mlade fudbalere, ovo je prava stvar za vas!

Spremi se za5 radionice 2U okviru velikog nacionalnog projekta za mlade „Budućnost #za5“, za samo mesec dana, 1.180 srednjoškolaca iz 10 gradova u Srbiji prošlo je kroz edukativne radionicepod nazivom „Spremi se #za5“. Zahvaljujući ovom projektu koji je finansijski podržala Coca-Cola Fondacija, mladi su imali priliku da nauče kako da kreiraju kvalitetan CV, naprave dobar LinkedIn profil i spreme se za intervju za posao.

Opširnije: VIŠE OD 1.000 MLADIH SPREMNO ZA PRVI POSAO

IMG 6189Studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu su generalni pobednici međunarodnog turnira EuroValencia 2017, koji je održan od 21. do 23. aprila u Španiji. Turnir je okupio preko 800 učesnika sa 27 različitih univerziteta i biznis škola iz Italije, Španije, Švedske, Engleske, Argentine i dr.

Opširnije: Sportisti FON-a pobednici u Valensiji

Fotografija 2SERIJA BESPLATNIH SEMINARA u organizaciji udruženja Razlivalište najaviće najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva u Evropi I šire. Mladi iz nekoliko gradova u Srbiji, željni novih iskustava i prilika da stvaraju promene u svojoj zajednici, sa novim prolećem moći će da steknu i nova znanja o ovoj egzotičnoj oblasti nove ekonomije.

Opširnije: April u znaku socijalnih inovacija

BBICC 2017 Drugo MestoU subotu, 8. aprila 2017. godine zvanično je završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2017.

Ukupno 64 studenta sa 16 univerziteta iz Amerike, Australije, Kanade, Portugala, Danske, Norveške, Hong Konga, Singapura, Tajlanda i Srbije rešavalo je dve studije slučaja u okviru petog internacionalog studentskog takmičenja u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC) 2017. BBICC takmičenje održano je od 3. do 8. aprila u organizaciji Centra za poslovne studije slučaja Fakulteta organizacionih nauka (FON) i studentske organizacije Case Study Club.

Opširnije: Završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – BBICC 2017