[ volontiranje/kampovi ]

Pozivamo studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu da se prijave na konkurs za praksu u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Rok za prijavu: 12.2.2018.

Opširnije: Praksa u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

DFC volonteri vizualDesign for Change Serbia (DFC Srbija) te poziva da postaneš deo DFC porodice!

Osnivač DFC edukativnog programa je dizajnerka Kiran Bir Seti koja je 2009. godine pokrenula školu Riverside u Ahmedabadu. Od tada, ovaj edukativni program se realizuje u više od 65 zemalja sveta. Design for Change Srbija želi da upozna svako dete, nastavnika i roditelja s ovim plementim programom koji nam pomaže da razumemo da zajedno “MI MOŽEMO!”

Opširnije: POZIV ZA DFC VOLONTER/KE

Imaš do 30 godina, svestan si koliko je važna priroda i životna sredina, voliš filmove i umetnost, raduješ se da naučiš nešto novo, želiš da se družiš sa vršnjacima i stranim gostima, stekneš iskustvo u pripremi festivala? „Green Fest“ jepravo mesto za volontiranje!

Opširnije: VOLONTIRAJ NA GREEN FESTU

Sajam volonterizmaPovodom Međunarodnog dana volontera, Svetski omladinski talas vas poziva da nam se u utorak 5. decembra na već poznatom 6. spratu Beograđanke pridružite na Sajmu volonterizma koji će se održati po drugi put!

Veličajući značaj volontiranja, omladinskog aktivizma kao i doprinošenja lokalnoj zajednici, na Sajmu će se okupiti organizacije od kojih ćete moći da saznate značajne informacije o volontiranju i različitim volonterskim programima na koje se možete prijaviti.

Opširnije: Sajam volonterizma 5. decembra u Gnezdu!

volonteripoziv 2017Svaki dečak i svaka devojčica želi da ide u školu, da crta, piše, nauči neke lepe pesmice i druži se sa drugarima. I dok je većini nas to bilo omogućeno, postoje deca kojoj je potrebna dodatna podrška kako bi im se ova želja ostvarila. Baš tvoja podrška!

Opširnije: Konkurs za volontiranje u Programu obrazovanja Centra za integraciju mladih