[ knjige/tribine ]

Svetski dan prevencije suicida koji je 10.septembra centar ,,Srce" obeležava već dugi niz godina u samom centru Novog Sada. Budite deo nas srcastih toga dana, otkrijte stvari koje možda niste znali o samoj temi suicida i prevecencije.

Opširnije: Tribina i ulična akcija povodom obeležavanja svetskog dana prevencije suicida 10. septmebra

KOMS vas poziva da uzmete učešće na prvom multikongresu "SERBIAN VISIONS", na kojem će KOMS održati interaktivnu i zanimljivu panel diskusiju na temu:

 "(Ne)zaposlenost mladih: izazovi i perspektive".

Opširnije: (Ne)zaposlenost mladih: izazovi i perspektive

book2Udruženje mladih za društveni aktivizam“ u sredu 28. januara organizuje tribinu na temu diskriminacije mladih iz osetljivih grupa. Tribina koja nosi naziv "Moja strana priče" održaće se u 18 časova u prostorijama Radio kafea u ul. Svetozara Miletića 45.

Opširnije: Tribina „Moja strana priče”

Pravnici na posluEvropsko udruženje studenata prava (ELSA) Beograd tradicionalno organizuje tribinu „Pravnici na poslu“ koja će se održati u sredu 22. aprila 2015.godine sa početkom u 19 časova u amfiteatru II Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Opširnije: Tribina "Pravnici na poslu"

Panel - Prava ženaAkademska debatna mreža Otvorena komunikacija vas poziva na javnu panel diskusiju na temu "Prava žena u Srbiji"  koja će biti održana 14. maja u 17 sati u sali 8 Fakulteta za medije i komunikacije (Karađorđeva 65)

Opširnije: Javna tribina: Prava žena u Srbiji