Home [njuz] Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i napraviš prvi korak...

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i napraviš prvi korak ka stučnom usavršavanju

67
0

12631295 10153902930904158 2964895148476525883 nNakon urađene globalne ankete Youth Speak Survey, 41,5% mladih smatra praksu u inostranstvu najboljim vidom usavršavanja. Ukoliko si i ti u tih 41,5%, ovo je prilika koju treba da iskoristiš i uzmeš najbolje za sebe.

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi koji ti pruža mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući pritom relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Na Global Talent praksi dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, prikupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

 

Prakse u okviru ovog programa obavljaju se u kompanijama, školama, institutima u inostranstvu. Svoje iskustvo možeš pronaći u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.