Home [akcija] Novogodišnji market u Obrenovcu

Novogodišnji market u Obrenovcu

49
0

Fondacija za mlade Obrenovca organizuje Novogodišnji market, prvi prodajni mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina. Market će se održati u Društvenom centru Fondacije za mlade Obrenovca od 25. do 27. decembra. OYF novogodišnji market je događaj koji Fondacija organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu. Prateći program OYF novogodišnjeg marketa obuhvatiće i akustični nastup tri obrenovačka benda:

 

  • 25.12. 18h-19h – Posno prase 
  • 26.12. 13h-14h – Sreda je utorak u novembru
  • 27.12. 13h-14h – U Zmajevom Gnezdu

Kao i predstavljanje rezultata projekta „Redukcija rizika od elementarnih nepogoda u obrazovno-vaspitnim ustanovama“ koji je organizacija Save the children realizovala u saradnji sa školama iz Obrenovca.

Ukoliko želite da za predstojeće praznike obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima posetite Novogodišnji market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne torbe, tašne, novogodišnje ukrase, ukrasne korpice, kutije pletene od papira, nakit izrađen heklanom i tating tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja i staklenih perli, cvetne aranžmane, suvenire, odevne predmete, ručno rađene čestitke, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle i ukrasne sijalice.

Na ovogodišnjem OYF marketu predstaviće se više od 20 izlagača, a oni su: Dragica Ašćerić Mićić, Mirjana Marković-Pašić, Danijela Dodić, Marija Spasić, Etno Moka, Yelka Craft & Cards, Marija Janković, Mašna – ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle, Kreativna radionica “Frajer i bidermajer”, Milica Babić “Žabalaba”, BoneCat Jewelry, Unikatne čestitke “Tri trešnje”, Gorana Obradovic design, Bizi dizajn, Zorana Tomić, Dnevni boravk za decu i omladinu ometenu u razvoju Obrenovac, Nakit MIT, Ljubinka Majstorović, Dragica Bošnjaković, Rollin’ back majice i Ferre Art.

Market će biti otvoren u petak, 25. decembra, u periodu od 16 do 20 časova, i trajaće u subotu i nedelju od 11 do 15 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.
Društveni centar Fondacije za mlade nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I br. 59 (mini tržni centar kod Doma kulture).

Ovaj događaj Fondacija organizuje uz podršku nemačke organizacije CARE International, organizacije Save the children i TRAG fondacije iz Srbije, koje su programski partner Fondacije od samog osnivanja.

plakat (Large)