Home [akcija] Besplatna zimska sportska rekreacija u Beogradu

Besplatna zimska sportska rekreacija u Beogradu

50
0

SOFA teretana MediumHladniji dani i ispitni rokovi samo su neki od izgovora mladih i studenata za nebavljenje sportskim aktivnostima u zimskim mesecima. Zaboravite na izležavanje i pridružite se redovnim fizičkim aktivnostima u novoj zimskoj sezoni besplatnog bavljenja sportom, koju je omogućilo udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Nova sezona je već počela, a ove godine u ponudi je veći broj sportova u odnosu na prethodnu, i na više različitih lokacija u gradu.

 

Svim mladima i studentima u Beogradu na raspolaganju je čak devet različitih aktivnosti, gde pored standardnih sportova – odbojke, tenisa, plivanja, CrossFit-a i basketa, možete zaigrati salsu i bachatu, opustiti se na jogi, rekreirati u teretani, ili uživati u sauni posle napornog treninga. Aktivnosti se odvijaju na četiri lokacije u gradu, Zavodu na Košutnjaku, klubu Tonus na Bežanijskoj kosi, Gradskom Centru za Fizičku Kulturu (Stari DIF) i Sportskom centru 11. April, ali još uvek i na omiljenoj letnjoj destinaciji, Adi Ciganliji, gde svi zainteresovani studenti mogu doći na veslanje.

Tačne termine i lokacije za vežbanje u Beogradu, kao i u ostalim gradovima, možete pogledati na sajtu udruženja SOFA (www.sofa.rs) ili na nekoj od društvenih mreža – Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru.