Home [njuz] Beogradska otvorena škola poziva mlade da se prijave za učešće na Youth2Business...

Beogradska otvorena škola poziva mlade da se prijave za učešće na Youth2Business događaju “Sa privredom na ti: mladi i posao”

81
0

Pozivamo sve zainteresovane mlade da se prijave za treći veliki Youth2Business događaj “Sa privredom na ti: mladi i posao”, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Youth2Business se organizuje u okviru projekta PRAKSAM – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse.

 

Događaj se održava u sredu, 28. oktobra 2015. godine od 15-18 časova u prostorijama Impact hub-a (Makedonska 21) u Beogradu.

Youth2Business za cilj ima da okupi predstavnike privrede i mlade dajući im mogućnost da se povežu. Na taj način mladi mogu saznati više o pojedinačnim iskustvima uspešnih ljudi i o uspešnim poslovnim poduhvatima u Srbiji. Na događaju mladi imaju priliku da razgovaraju sa četiri predstavnika kompanija koji svojim iskustvom i pozicijom najviše mogu doprineti njihovom profesionalnom razvoju, odnosno da se informišu o kompanijama u kojima bi se njihove ambicije i stečena znanja ostvarila u punom kapacitetu.

Svaki učesnik će razgovarati sa ukupno 4 govornika. Grupe će brojati najviše 10 učesnika i rotiraće se na 30 minuta.

Predstavnici sa kojima će mladi moći da razgovaraju su:  

Nataša FilipovićdirektorkaOvation BBDO
Silvana ĐurčevićHR direktorkaBambi
Ana PetonjićSEE Event SpecialistIBM
Tatjana JovanovićHR direktorkaPhilip Morris Interantional
Marija SokićHead of Treasury and Corporate Risk ManagementAtlantic Grupa
Jelena MiloševićMagazine Publishing DirectorRingier Axel Springer
Lana ObrkneževićHR direktorka, Polimark Group
Nevena VračarMenadžerka za strategiju i razvojDelta Holding.

Molimo mlade koji su zainteresovani za učešće na Youth2Business događaju, da se prijave putem onlajn formulara koji se nalazi na sledećem LINKU Prilikom prijavljivanja moguće je izabrati 4 govornika.

Rok za prijavu učešća je subota, 24. oktobar 2015. godine u 23:59h.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane mlade. Zbog ograničenog broja mesta biće izvršena selekcija prijavljenih kandidata.

BOŠ će izvršiti refundaciju putnih troškova (u visini povratne autobuske karte) za mlade koji dolaze iz drugih gradova Republike Srbije, a zainteresovani su da učestvuju na ovom događaju.

 *Sredstva za refundaciju putnih troškova su ograničena i mladi koji se prijave ranije će imati prednost.