Home [treninzi] Poziv za učešće na radionicama “Mladi Zemuna za stari Zemun”

Poziv za učešće na radionicama “Mladi Zemuna za stari Zemun”

69
0

Udruženje “Pokret za evropsku kulturnu saradnju” poziva sve mlade iz Beograda, uzrasta između 15 i 20 godina da se prijave za učešće na radionicama u okviru projekta “Mladi Zemuna za stari Zemun”.

 

Radionice će biti održavane svakog vikenda tokom meseca oktobra i obuhvataće višečasovne interaktivne sesije, gde će kroz razgovor sa predavačima i obilazak najznačajnijih kulturni-istorijskih mesta u Zemunu, mladi učesnici saznati davno zaboravljene priče ovog nekada veoma značajnog grada na Dunavu.

Takođe, učesnici radionica biće u prilici da tokom obilaska Zemuna naprave digitalne fotografije koje će predstaviti na otvorenoj izložbi početkom novembra meseca u Zemunu.

Zainteresovani učesnici mogu poslati svoje podatke (ime, prezime, godinu rođenja, e-mail i broj telefona) na adresu office@peksserbia.org najkasije do 29. septembra, sa naznakom: Prijava za radionicu.

Omladinski projekat “Mladi Zemuna za stari Zemun” sprovodi NVO Pokret za evropsku kulturnu saradnju uz podršku Resurs centra – Centar za razvoj civilnog društva u okviru programa MLADI SU ZAKON 2015 – Srednjobanatski, Južnobanatski i Beogradski okrug, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Učešće na radionicama je besplatno.