Home [treninzi] Poziv za učesnike i učesnice dva treninga kursa u okviru programa “Erazmus+”

Poziv za učesnike i učesnice dva treninga kursa u okviru programa “Erazmus+”

60
0
123rEdukacioni centar iz Leskovca otvara poziv za učesnike i učesnice dva treninga kursa koji će biti održani u decembru ove godine, u okviru programa “Erazmus+”. Radni jezik oba treninga je engleski a aplikacione formulare je takođe potrebno popuniti na engleskom jeziku. Putni troškovi kao i troškovi smeštaja i ishrane za oba treninga su u potpunosti pokriveni.
 
1. “Lovearth through Art: an interdisciplinary approach for social inclusion” će biti održan u Berlinu, Nemačkoj u periodu od 3. do 10. decembra. Ovaj trening kurs nudi učesnicima/ama priliku da uče, podele i razviju nove metode socijalne inkluzije za mlade ljude kroz umetnost a neki od osnovnih ciljeva ovog treninga su:
 
– razviti obrazovne i umetničke kompetencije
– proširiti (kroz umentost) pozitivne vrednosti kao sto su dobrobit, inkluzija i blagostanje
– upotrebiti muziku, ples i teatar kao alate za neformalnu edukaciju
– facilirati proces nastanka, implementacije i evaluacije umetničkih radionica za mlade
 
Za ovaj trening potrebno nam je 3 učesnika/ca starosti do 30 godina. Da biste se prijavili za ovaj trening potrebno je da popunite sledeći formular
 
 
pri čemu se vaša prijava direktno prosledjuje partnerima u Nemačkoj. Takođe je obavezno da prosledite kopiju formulara (kao word ili pdf dokument) na adresu mice.stankovic@nvo.org.rs. Rok za prijavu je 20. septembar.
 
Više detalja možete pronaći u sledećem info packu.
 
2. “TuMìAmì: intercultural youth exchange for reciprocity, integration and interaction among cultures” će biti održan u Palermu, Italija u periodu od 7. do 22. decembra. Opšti cilj ovog projekta je podstaći mlade ljude iz 7 različitih zemalja da razmišljaju o konceptima identita, kulture i interkulturalnosti. Učesnici/e treninga ce takođe biti uključeni u realizaciju lokalnog “TuMiAmi” festivala koji se tradicionalno održava svake godine. 
 
​ Za ovaj trening potrebno nam je 4 učesnika/ca starosti do 25 godina i to 2 momka i 2 devojke. Da biste se prijavili za ovaj trening potrebno je da popunite sledeći aplikacioni formular i da ga pošaljte na adresu mice.stankovic@nvo.org.rs najkasnije do nedelje 27. septembra u 17h. Rezultati selekcije biće objavljeni do petka, 2. oktobra u 20h.
 
Više detalja možete pronaći u sledecem info packu.
​Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Milošu Stankoviću, programskom koordinatoru Edukacionog centra, na telefo​n 065/5379659 ili putem mejla mice.stankovic@nvo.org.rs