Home [njuz] Prezentacija programa „Studije budućnosti“ UPOZNAJTE BEOGRADSKU OTVORENU ŠKOLU

Prezentacija programa „Studije budućnosti“ UPOZNAJTE BEOGRADSKU OTVORENU ŠKOLU

50
0

Beogradska otvorena škola poziva sve zainteresovane studente da prisustvuju prezentaciji programa „Studije budućnosti“ u četvrtak, 20. avgusta 2015. godine sa početkom u 18:00 u Palati Beograd (Beograđanka), Masarikova 5, 16. sprat (sala 1616).

 

Zbog ograničenog broja mesta u sali, molimo zainteresovane da se prijave na imejl danijela.grubnic@bos.rs ili pozovu na broj telefona 011/3061 577, najkasnije do 18. avgusta do 20:00.

Program „Studije budućnosti“ je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja, a temelji se na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, programu prakse i pisanju završnog rada.

U toku dva semestra odabrani studenti diskutovaće o pitanjima koja će se u budućnosti postavljati pred savremeno čovečanstvo: odnos države i društva, dometi globalizacije, održivi razvoj, budućnost Evrope, budućnost finansijskog i privrednog sektora, budućnost radne snage, medijsko oblikovanje sveta, društvo znanja i nove tehnologije, budućnost DNK…

Program je namenjen studentima prirodnih, tehničkih i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Rok za podnošenje aplikacija je najkasnije do 6. septembra 2015. godine. Zainteresovani se mogu prijaviti na stranici www.bos.rs/daus/upis.

Više informacija o Beogradskoj otvorenoj školi i konkursu možete pogledati na sajtu www.bos.rs. Posetite nas i na Facebooku: www.facebook.com/DAUS.obrazovanje, pozovite na broj telefona 011 3061 577 ili pišite na upis2015@bos.rs.